Replay
Napisano 09 February 2009 - 21:07
Postanowiłem załozyć osobny temat dla osób przedłużających umowę w biznesie. Robił się burdel i każdy zakładał oddzielne tematy. Więc ten temat jest jedynym oficjalnym tematem o ofercie przedłużeniowej.
Doradca Biznesowy i prywatny w sieci Play - Wyślij e-mail
Oficjalny profil na FB naszego Biura Doradztwa Biznesowego Play
Oficjalny profil na FB naszego Biura Doradztwa Biznesowego Play
Napisano 22 March 2009 - 10:21
Witam.
Nie wiem, czy dobrze odczytałem ofertę. Mam teraz abo 50. Czy mogę przedłużyć zmieniając na 25 ? Dodatkowo w ofercie na rok bez telefonu (50% upustu) mogę dokupić pakiety sms (czy są do wszystkich?) za 3/5 zł ? Czy minuty do Playa są z dodatkowego pakietu, czy z głównego, tyle że tańsze ?
pzdr
owp
Nie wiem, czy dobrze odczytałem ofertę. Mam teraz abo 50. Czy mogę przedłużyć zmieniając na 25 ? Dodatkowo w ofercie na rok bez telefonu (50% upustu) mogę dokupić pakiety sms (czy są do wszystkich?) za 3/5 zł ? Czy minuty do Playa są z dodatkowego pakietu, czy z głównego, tyle że tańsze ?
pzdr
owp
Napisano 12 August 2009 - 17:13
to i ja się podpytam. Czy przedłużając umowę w biznesie promocja wakacje od abonamentu wygląda tak jak dla osób indywidualnych?
Tzn. wiem że są 3 m-ce za 0 zł ale czy jeśli już jest się abonentem następne 3 są - 50%?
Moim zdaniem nie ale wole się upewnić.
Jeszcze jedno czy w ofercie replay dla biznesu jest oferta taka jak mnp ( wiem ze dla osób prywatnych jedna z opcji replaya jest identyczna jak mnp), fajnie by było jest bardzo korzystna.
Tzn. wiem że są 3 m-ce za 0 zł ale czy jeśli już jest się abonentem następne 3 są - 50%?
Moim zdaniem nie ale wole się upewnić.
Jeszcze jedno czy w ofercie replay dla biznesu jest oferta taka jak mnp ( wiem ze dla osób prywatnych jedna z opcji replaya jest identyczna jak mnp), fajnie by było jest bardzo korzystna.
Napisano 28 August 2009 - 18:02
właśnie wróciłem z salonu i mimo, że umowa kończy się w grudniu, udało mi się podpisać aneks. Oferta bez telefonu Firmowa 50 z rabatem 1/2 ceny. Taryfa od września.
Ericsson A1018s->Siemens C45->Siemens ME45->Siemens CX65->Sony Ericsson W300i->Sony Ericsson T630->Sony Ericsson K800i->LG KU990 Viewty
Napisano 12 November 2009 - 20:25
Witam serdecznie
Po długich pertraktacjach wkoncu jednak zdecydowalem sie na Replay'a mimo problemow z HTC Hero (zaproponowano mi przy wysokim abonamencie kosmiczna cene) i zadnych rozmow i odstepstw. Dzisiaj przedluzalem na takich warunkach:
Firmowa 100
380min do wszystkich
3000min do play i stacjonarne
0,29gr poza abonamentem
do tego Biznes Max
czyli 80min i rabaty na abonament
Podsumowywując:
Firmowa 100+BiznesMax
przez 6 miesiecy place 37,50zł
przez kolejne 18 miesiecy place 75zł
- 460min do wszystkich
- 3000min do play i stacjonarne
Telefon Nokia 5530 za 1zł (mam kupca za 700zł i kupuje i tak HTC Hero
)
Pozdrawiam
Po długich pertraktacjach wkoncu jednak zdecydowalem sie na Replay'a mimo problemow z HTC Hero (zaproponowano mi przy wysokim abonamencie kosmiczna cene) i zadnych rozmow i odstepstw. Dzisiaj przedluzalem na takich warunkach:
Firmowa 100
380min do wszystkich
3000min do play i stacjonarne
0,29gr poza abonamentem
do tego Biznes Max
czyli 80min i rabaty na abonament
Podsumowywując:
Firmowa 100+BiznesMax
przez 6 miesiecy place 37,50zł
przez kolejne 18 miesiecy place 75zł
- 460min do wszystkich
- 3000min do play i stacjonarne
Telefon Nokia 5530 za 1zł (mam kupca za 700zł i kupuje i tak HTC Hero
Pozdrawiam
Napisano 04 March 2010 - 18:39
A da się przedłużyć umowę na nowych warunkach czyli 15% zniżki? Bo w dziale replay na stronie play dalej widnieje przestarzały Replay (nie)szczesliwa 13 stąd moje pytanie czy to zaniedbadnie z ich strony w aktualizowaniu strony czy może stali klienci mają gorszą oferte przedłużeniową niż Ci którzy dopiero dołączają do play?
Napisano 05 March 2010 - 11:32
Dołączam się do zapytania. Co z aktualnym RePlay? Czy w ogólnej euforii po wprowadzeniu nowych taryf biznesowych, zapomniano o dotychczasowych klientach i ich kończących się umowach? Spotkałem się z informacją, że przecież można zawierać przedłużeniową umowę, wg nowych zasad, ale nie jest to takie pewne. Akurat tak się złożyło, że w zeszłym tygodniu negocjowałem z DB przedłużenie umów na 2 abo, próbowałem uzyskać (bardzo mnie satysfakcjonującą) ofertę Biznes Max. Niestety doradca poinformował mnie, że to niemożliwe, bo ta oferta aktualnie dotyczy tylko nowych abonentów, a w formie Replay jest już nieaktualna. Zmuszony niejako zostałem do wyboru jedynej możliwej oferty (nie)szczęśliwej 13. Na szczęście, z przyczyn ode mnie nie zależnych, nie doszło do parafowania umowy. DB w zeszły piątek wieczorem obiecał, że się ze mną skontaktuje i... chyba zapomniał o mnie. Teraz weszły nowe taryfy biznesowe, a RePlay pozostał stary. Mam obawy, że jest analogicznie jak z ofertą Max - tylko dla nowych. Z drugiej strony dla dotychczasowych klientów powinna być jednak jakaś mała "marchewka" w nagrodę, w postaci np. dodatkowych 10% upustu, lub jakiś gratisowy pakiet (SMS/MMS, dane. itp.) W sumie sytuacja nader dziwna, nie mam pojęcia co zrobić, czekać na kontakt od DB (?), prosić o nowego (?), jeździć do POS (?), kompletny brak informacji.
Napisano 05 March 2010 - 13:14
biznes max jest takze dla przedluzajacych wiec DB mogl cie zle poinformowac. albo przynajmniej byl bo sam miesiac temu przdluzalem na warunkach biznes max. Moze to tylko blad na ich stronie ze nie ma replay z nowa promocja. Najlepiej jakby sie wypowiedzial ktos kto to moze sprawdzic, bo moze w systemie jest to mozliwe.

Logowanie