Pęknięty wyswietlacz
Napisano 01 June 2007 - 16:26
ciąg dalszy...po oddaniu telefonu do naprawy i zadzwonili że jest to uszkodzenie mechaniczne (z winy klienta) i ze koszt wynosi 280 zł lub więcej:) górnej granicy nie podali i chcieli żeby podjąc decyzję.
Oczywiście decyzja na nie! można żyć z pękniętym wyświetlaczem jak nie wylał
ps. poczekam na pojawienie się wyświetlaczy na rynku i spróbuję usunąc usterkę w podziemnym serwisie
Oczywiście decyzja na nie! można żyć z pękniętym wyświetlaczem jak nie wylał
ps. poczekam na pojawienie się wyświetlaczy na rynku i spróbuję usunąc usterkę w podziemnym serwisie
Napisano 01 June 2007 - 23:08
grubcio - parę słów komantarza, bo to co piszesz podnosi mi ciśnienie. Po wierwsze wyświetlacze nie pękają same. Założe sie że w kieszeni miałeś też coś metalowaego np. klucze, długopis, etc. I albo niechcący zadziałałeś tym przedniotem na LCDka albi miałeś właczoną wibrę. W takiej sytuacji może się zdarzyć, że LCD pęknie na skutek rezonansu. Zdzrza się i trzeba być dorosłym i wziąć to na klatę. A tak przy okazji pokaż mi OPA, który za darmo wymienia zbite LCDki mam kilka takich fonów to sobie naprawię.
No i ostatnia sprawa, jakbyś pożyczył komuś swój samochód (może to zły przykład bo żon i samochodów sie nie pożycza) a on chciał Ci go zwrócić z wgniecienimi na karoserii bo jak przyszedł na parking to samochód już tak wyglądał, CO BYŚ ZROBIŁ??
Ludzie troszkę rozsondku proszę ...
No i ostatnia sprawa, jakbyś pożyczył komuś swój samochód (może to zły przykład bo żon i samochodów sie nie pożycza) a on chciał Ci go zwrócić z wgniecienimi na karoserii bo jak przyszedł na parking to samochód już tak wyglądał, CO BYŚ ZROBIŁ??
Ludzie troszkę rozsondku proszę ...
Napisano 03 June 2007 - 00:11
Tak przyszedł do Ciebie ktoś z PLAY przystawił pistolet do kłowy, kazał wziąć telefon i podpisać umowę. Satry wydoroślei ile ty masz lat? Ja w sowjej karierze miałem około 30 fonów, różych firm i Opów i w żadnym nie walnął mi LCD. Po prostu dbam o to bo je kupuje a nie dostaje i to jest różnica.
Napisano 03 June 2007 - 11:41
Kurcze pewnie te z370 maja jakąs utajoną wadę i tyle. Zdaża sę to choćby na ryku motoryzaczyjnym bez przerwy a to lakier odpada po tygodniu a to samochód się zapala w garażu. I co to wina właściciela? Nie. A może dealera? Też nie. To przez producenta.

Google Głupcze!
Napisano 03 June 2007 - 11:41
von_Bodi napisał:
Laserek, 30 fonów to ty masz chyba z 60 lat
heh , a dlaczego 60 lat ? ja na moj mlody wiek (dwadziescia kilka lat) mialem juz ponad 20 roznych sluchawek
end OT
Napisano 04 June 2007 - 07:53
szary napisał:
Kurcze pewnie te z370 maja jakąs utajoną wadę i tyle
Raczej nie mają. Podczas testów sam go miałem i większość znajomych i nic im się nie stało. Nawet byłbym w stanie stwierdzić, że ten telefon jest nad wyraz wytrzymały.
Kinetic Humanoid Responsible for Infiltration and Scientific Sabotage

Logowanie