Mój Play: Play ONLINE w Bolesławcu Śl. - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Play ONLINE w Bolesławcu Śl.

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Jimmy_84 Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 7
  • Rejestracja Wed, 07 Jan 09
  • Miejscowość:Wrocław

Napisano 27 January 2009 - 16:31

Witam!
Mieszkam w Bolesławcu Śląskim (woj. dolnośląskie -> 120km na zachód od Wrocławia, 50km na zachód od Legnicy). Bolesławiec na chwilę obecną liczy ponad 41tyś mieszkańców więc nie jest takim małym miastem. Na mapie pozwoleń są już ustalone 3 lokalizacje anten Playa. W rzeczywistaości udało mi się zlokalizować na kominie elektrociepłowni (ZEC) przy obwodnicy miasta pierwszą ze stacji bazowych (z zewnątrz widać że ukończoną). Czy ktos wie kiedy Play włączy świadczenie usług na własnych stacjach w Bolesławcu? Nie wiem jak z pozostałymi dwiema lokalizacjami, ale ta była juz ukończona jeszcze przed Sylwestrem. W Germanosie w Bolesławcu nie mogą jeszcze sprzedawać starterów Play ONLINE i powiedzieli, że prawdopodobnie usługa ruszy po Nowym Roku. Dziś mamy juz koniec stycznia i nic. Dla przykładu dodal że sąsiadujące 30km na wschód miasteczko Chojnów liczące zaledwie 14tyś mieszkańców juz od dość dawna cieszy się z zasiegu Playa (ONLINE), podobnie malutkie maiasteczko Jawor. Czy ktoś na tym forum jest z Bolesławca lub okolic i wie coś więcej na ten temat??
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   pidzej Ikona

• Tubylec
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Moderatorzy
  • Postów 1413
  • Rejestracja Tue, 15 May 07
  • Miejscowość:Warszawa
  • Zainteresowania:Mam
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:Inna
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 27 January 2009 - 16:43

najłatwiej sprawdzic czy nadajniki już działają wyszukując ręcznie siec jeśli znajdziesz Play 3G to znaczy że będzie działac online, natomiast skoro oficjalnie nie mogą sprzedawac to mogą byc uruchomione testowo
kliknięcie "pomógł", mi też pomoże i na pewno dowartościuje

Cała Polska czyta klientom, regulaminy promocji, codziennie!
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Didi Ikona

• Masta Blasta
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Obsługa forum
  • Postów 1057
  • Rejestracja Wed, 31 Oct 07
  • Taryfa:Play Limitowany
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 27 January 2009 - 19:04

Pozatym jesli jest pozwolenie i sa nadajniki to wcale nie oznacza ze szybko ruszy, niestety trzeba je przetestowac pod wzgledem przepustowosci i innych parametrow, u mnie nadajnik stal od ponad 7 miesiecy dopiero w grudniu odpalono internet...
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Jarem Ikona

• king nothing!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 2344
  • Rejestracja Sun, 04 Nov 07
  • Miejscowość:Nowy Sącz
  • Taryfa:Play Limitowany
  • Internet w Play?:Tak

Napisano 28 January 2009 - 11:58

U mnie wszystko jest oprócz oficjalnej wiadomości, że jest. Online mimo to w sprzedaży.
Regret? That's fucked up word.
0

Strona 1 z 1