Witam!
Mieszkam w Bolesławcu Śląskim (woj. dolnośląskie -> 120km na zachód od Wrocławia, 50km na zachód od Legnicy). Bolesławiec na chwilę obecną liczy ponad 41tyś mieszkańców więc nie jest takim małym miastem. Na mapie pozwoleń są już ustalone 3 lokalizacje anten Playa. W rzeczywistaości udało mi się zlokalizować na kominie elektrociepłowni (ZEC) przy obwodnicy miasta pierwszą ze stacji bazowych (z zewnątrz widać że ukończoną). Czy ktos wie kiedy Play włączy świadczenie usług na własnych stacjach w Bolesławcu? Nie wiem jak z pozostałymi dwiema lokalizacjami, ale ta była juz ukończona jeszcze przed Sylwestrem. W Germanosie w Bolesławcu nie mogą jeszcze sprzedawać starterów Play ONLINE i powiedzieli, że prawdopodobnie usługa ruszy po Nowym Roku. Dziś mamy juz koniec stycznia i nic. Dla przykładu dodal że sąsiadujące 30km na wschód miasteczko Chojnów liczące zaledwie 14tyś mieszkańców juz od dość dawna cieszy się z zasiegu Playa (ONLINE), podobnie malutkie maiasteczko Jawor. Czy ktoś na tym forum jest z Bolesławca lub okolic i wie coś więcej na ten temat??
Strona 1 z 1
Play ONLINE w Bolesławcu Śl.
Napisano 27 January 2009 - 16:43
najłatwiej sprawdzic czy nadajniki już działają wyszukując ręcznie siec jeśli znajdziesz Play 3G to znaczy że będzie działac online, natomiast skoro oficjalnie nie mogą sprzedawac to mogą byc uruchomione testowo
kliknięcie "pomógł", mi też pomoże i na pewno dowartościuje
Cała Polska czyta klientom, regulaminy promocji, codziennie!
Cała Polska czyta klientom, regulaminy promocji, codziennie!
Strona 1 z 1

Logowanie