Witajcie,
Zwracam się głównie do użytkowników Nokii E51 - z prośbą o sprawdzenie działania usługi "Połączenie oczekujące". Jestem w PLAY od roku i jeszcze na początku aktywowałem te usługę, która działała do nie wiem kiedy. Ostatnio spostrzegłem się, że kiedy rozmawiam i ktoś do mnie dzwoni, to druga osoba słyszy sygnał zajętości. Napisałem już do OK. Ale czekam na odpowiedź już dwa tygodnie. Moje zgłoszenie już dawno zmieniło status z "zarejestrowane" na "rozpatrywane".
Usługę można uruchomić za pomocą kodów USSD:
aktywacja - *43#
dezaktywacja - #43#
Albo za pomocą Menu telefonu:
HOME/Narzędzia/Ustawienia/Ustawienia połączeń/Połączenia oczekujące:
tutaj można usługę "Uaktywnić", "Anulować" albo sprawdzić jej status, który w moim przypadku wygląda tak:
Aktywne dla:
Usł. danych synch.
Usł. danych asynch.
Faks
Połączenia głosowe
Firmware mojego aparatu to: 300.34.56
Sprawdźcie proszę czy usługa działa, nie tylko na Nokii E51.
Dzięki za info.
Strona 1 z 1
Połączenie oczekujące
Napisano 27 January 2009 - 08:47
Napisano 30 January 2009 - 08:31
A w moim zgłoszeniu dalej status: "Rozpatrywane", hmmm.... :-?
Napisano 30 January 2009 - 12:09
blindmix, dopiero 3 dni minęły, dużo zgłoszeń mają i teraz to dłużej trwa... niestety. :/
Napisano 30 January 2009 - 12:44
tomo, zwracam uwagę, że w pierwszym poście napisałem że czekam już dwa tygodnie... i czekam dalej.
Napisano 30 January 2009 - 12:46
blindmix, ups sorry nie doczytałem. Nie wiem czy nie mają 30 dni na odpisanie tak jak ma to miejsce w przypadku reklamacji.
Napisano 30 January 2009 - 20:08
To ja nawet jestem pewien że mają 30 dni na odpisanie...
[ Dodano: 2009-02-25, 16:42 ]
Od dwóch tygodni połączenia oczekujące działają na moim koncie ok. Dzisiaj dzwoniła Pani (bardzo miła) do mnie z OK, żeby mi przekazać, że w systemie jest wszystko ok... Trochę późno, ale lepiej później niż, w ogóle... :-)
[ Dodano: 2009-02-25, 16:42 ]
Od dwóch tygodni połączenia oczekujące działają na moim koncie ok. Dzisiaj dzwoniła Pani (bardzo miła) do mnie z OK, żeby mi przekazać, że w systemie jest wszystko ok... Trochę późno, ale lepiej później niż, w ogóle... :-)
Strona 1 z 1

Logowanie