Co sądzicie o samsung f480??
Napisano 10 February 2009 - 16:32
i wada jest podobno tasmy. bylem w salonie play pani mi powiedziala ze dlatego ze zamawialem przez internet nie moze mi go przyjasc. wyslala mnie do samsunga bylem tam i panmie mi powiedziala ze jest gwarancja rozruchowa 7 dni( tel mam dopiero od czwartku) wiec jeszcze jest i co mam teraz zrobic?? pani mowi zeby go wyslac do play ale co mam wyslac tel i umowe tez?? i czym najlepiej wyslac?? i czy musze teraz placic za przesylke ?? i jeszcze jedno dlaczego nie moga mi w normalnym salonie tego przyjasc tylko teraz takie problemy?? bardzo sie zawiodlem :/
Napisano 11 February 2009 - 05:01
krystianm121, nie wiem dlaczego kazali ci go wysłać do play, ja bym oddał so serwisu samsunga, nigdy nic nie słyszałem o 7 dniach gwarancji rozruchowej, wysłać chyba musisz telefon i kartę gwarancyjną z dowodem zakupu i opis usterki, najlepiej wysłać kurierem
Napisano 12 February 2009 - 10:38
...już i ja zaopatrzyłem się w ten telefon:) Nie mam do niego większych zastrzeżeń. No może poza tym,że ten "dotykowiec" mógłby być podatniejszy na mój dotyk:p A to skórzane etui też jest śmieszne. Żeby się go pozbyć musiałem użyć pilniczka do paznokci,wcześniej skasowałem paznokieć
To się tylko chwali,przynajmniej klapka nie lata jak w SE.
Napisano 11 March 2009 - 13:44
p_bad napisał:
Ja też mam ten fon od wczoraj. Ale mam problem jak kolega wcześniej - mianowicie z futerałem. Nie ma możliwości jego zdjęcia. boje się że jak zacznę się siłować to wyświetlacz popsuje. może ktoś ma sposób??
Każdy ma ten problem :mrgreen:
Ale można sobie z nim poradzić
Napisano 07 August 2009 - 18:49
DaNTe napisał:
do ukończenia 18 roku życia
A pozniej kolejne 2 lata ^^ bo Biznes Info nie przepusci Cie za spam na forum ^^ po 20stym roku zycia przyniesiesz zasiadczenie o zatrudnieniu, 2 karty kredytowe, rachunek za prąd, gaz i telewizję "N" ;D, legitymacje studencką ;P i wtedy pomyslimy.. jak dobrze pojdzie to dostaniesz MIXture 30 po 10zl i LG KP 100 ;P hihihihi..
a co do bledu na stronie to szukajcie
Cycki to zajebista rzecz.. Powinna je mieć każda kobieta.. :)

Logowanie