Strona 1 z 1
nokia n 73 czy lg ku 990
Napisano 22 January 2009 - 21:39
Nie wiem jak LG ale ta Nokia to dość przestarzały model.
Napisano 23 January 2009 - 09:51
To ja mam całkiem inne spostrzeżenia niż emiliko odnośnie solidności. N73 jest bardzo solidna, ... i to jest problem, bo jest dość ceglasta. Nie wiem jak z jakością zdjęć w LG, ale N73 przy standardowej optyce, ma matrycę wyższej kasy (podejrzewam że w LG jest gorszej jakości) - tak więc 3,2Mpix w Nokii daje lepsze wrażenie w tych samych warunkach niż 5Mpix LG. A o Symbianie, fakt, lepiej nie wspominać.
PS. LG, jak dla mnie, to nich sobie robi Telewizory... :mrgreen:
PS. LG, jak dla mnie, to nich sobie robi Telewizory... :mrgreen:
Napisano 23 January 2009 - 09:56
blindmix napisał:
LG, jak dla mnie, to nich sobie robi Telewizory...
Tfuuuu! Wypluj to
Blindmix, co do fotek robionych przez LG - słabo wyglądają na LG-owym wyświetlaczu.
Niestety, na N73 nie widziałam.
Cóż. Najlepiej pójść do salonu i obejrzeć, dotknąć, poprosić o włączenie...
Napisano 23 January 2009 - 10:09
emiliko napisał:
Poza tym Symbian sucks 8-) Miałam, wścieklunku dostawałam.
No ale co kto lubi...
No ale co kto lubi...
Polonizował bym. ;p
Jak ktoś nie potrafi z niego korzystać to po prostu go nie kupuje. Zresztą nie ma większej różnicy w podstawowym korzystaniu z telefonu z Symbianem czy bez, poza ograniczeniami, gdy się go nie posiada. A w nowych telefonach jest szybki, bo na dobrym sprzęcie i daję głowę, że osoba, która się na tym nie zna, nie rozpozna że to coś innego niż standardowy soft.
Napisano 23 January 2009 - 11:21
ta, a LG niby solidny hehehe. Znowu pewnie rozchodzi się o mpx, bo przecież nokia ma tylko 3,2 a lg 5. Fotki z LG wyglądają jak z 1,3 mpx, tandeta. W zupełności zgadzam się z blindmix; LG powinno zakończyć produkcje elektroniki na lodówkach.
Dwie różne klasy telefonów, tak jakbyś stanął przed wyborem Suzuki i Audi, niby dają to samo ...
Osobiście i tak wziąłbym E51...
Dwie różne klasy telefonów, tak jakbyś stanął przed wyborem Suzuki i Audi, niby dają to samo ...
Napisano 23 January 2009 - 12:46
podobaja mi sie obydwa telefony i obydwa mam zaklepane ale chyba zdecyduje sie na nokie bo w lg boje sie , ze popewnym czsie przestanie działac ekran dotykowy tymbardziej .ze bede miała umowę na 36 miesięcy.
[ Dodano: 2009-01-23, 12:47 ]
podpowiedziedzie mi jeszcze co to jest ten symbian?
[ Dodano: 2009-01-23, 12:47 ]
Napisano 23 January 2009 - 13:28
typ009 napisał:
ta, a LG niby solidny hehehe. Znowu pewnie rozchodzi się o mpx, bo przecież nokia ma tylko 3,2 a lg 5. Fotki z LG wyglądają jak z 1,3 mpx, tandeta. W zupełności zgadzam się z blindmix; LG powinno zakończyć produkcje elektroniki na lodówkach.
Zgadzam sie z kolega w 100% szczególnie z końcówka, LG tylko ładniej wygląda nic więcej, miałem wybór ten LG a e51 wiadomo co wybrałem. Symbian daje nowe możliwości, zdecydowanie bardziej rozbudowane aplikacje a nawet same gry zupełnie inna bajka, a co do tego powolnego symbiana już nie przesadzajcie aż tak nie ślimaczy.
e51
8 GB
:)
8 GB
:)
Napisano 23 January 2009 - 16:48
hanka_121 napisał:
Symbian OS - to system operacyjny "mobilnego przeznaczenia" - czytaj: na telefony komórkowe. W komputerach masz Windows, Linux'a, MacOS'a... albo jeszcze jakiś inny.
SymbianOS daje możliwość instalacji na telefonie wielu ciekawych aplikacji. Jest nawet odnośnie tego osobne forum.
Strona 1 z 1

Logowanie