i nie marudzic!
Strona 1 z 1
Najtańszy telefon tylko w Play
Napisano 09 January 2009 - 09:43
a gdzie iPhone i Omnia ?? co to ma być.....co z tego, że PLAY ma najtańsze telefony skoro nie ma Omni i iPhone....telefonów dla których wybiera się operatora. Inne mogą mieć tanie ale nie posiadając tych dwóch modeli są fuuu bee
To tyle
.....dawno nic nie pisałem więc powoli muszę się rozkręcić
wczuwam się w głos mas
To tyle
Napisano 09 January 2009 - 10:42
Operatorzy niby dotują telefony, ale z niższych abo próbują przepchać klienta wyżej, sztucznie pompując ceny aparatów. Może i najniższe ceny są w PLAY, ale wielu modeli nie ma nawet w zamieszczonym zestawieniu. Co innego że raz zalegają w salonach a w innym przypadku, nie ma ich długimi miesiącami. No a brak iPhone i Omni... No cóż. Trudno sie mówi, to tylko potwierdza że "autor artykułu odwalił tandetę i zgarnął od wydawcy honorarium...", podchodząc tak bardzo nierzeczowo do tematu. Widać nie czyta tego forum.
Napisano 09 January 2009 - 12:25
pcz_07 napisał:
AleDaNTe, podobno nie dla telefonu bierze się daną ofertę, tylko dlatego że jest korzystna
ja wiem, Ty wiesz, i ktoś kto potrafi liczyć również....ale prawda jest taka, że większość osób wybiera operatora z powodu telefonu......operatorzy to wiedzą dlatego w reklamach nacisk kładą na telefony nie usługi
Napisano 09 January 2009 - 15:15
bollek, wszelkie opłaty aktywacyjne to dodatkowy zarobek...
Napisano 09 January 2009 - 15:22
bollek napisał:
ja tylko czekam, aż nie będzei telefonów za tzw. "złotówkę"
i nie rozumiem po co jest opłata aktywacyjna...
i nie rozumiem po co jest opłata aktywacyjna...
niestety, Play tutaj nie wyróżnia się teraz in plus i podobnie jak inni operatorzy taką opłatę pobiera, choć jak startowali to było czegoś opłata aktywacyjna.
bardziej autor artykułu mógł się slupić na dostępności telefonów, bo telefon nawet najtańszy a niedostępny jest tylko 'dodatkiem' dla cennika.
Strona 1 z 1

Logowanie