Strona 1 z 1
Jak ustawić wykrywanie miejscowości na wyświetlaczu
Napisano 06 January 2009 - 05:25
mniej wiecej tak: wiadomosci -> ustawienia -> wiadomości sieciowe -> odbiór: włączony -> kanał: wszystkie kanały -> język: wszystkie.
i nie panikuj jak od razu nie bedzie dzialac. mi nie zawsze sie wyswietlaja nazwy miejscowosci, a najlepiej to sprawdzisz jadac pociagiem
i nie panikuj jak od razu nie bedzie dzialac. mi nie zawsze sie wyswietlaja nazwy miejscowosci, a najlepiej to sprawdzisz jadac pociagiem
Napisano 12 January 2009 - 00:08
Myślę, że szybko z tego zrezygnujesz. Twórcy tego telefonu albo kompletnie nie znają się na tworzeniu oprogramowania albo są 5-letnimi dziećmi... Telefon pokazuje Ci na wyświetlaczu gdzie jesteś ale tym samym zapisuje Ci w skrzynce odbiorczej sms (klasy 0 o ile się nie mylę). One czasem znikają a czasem masz po kilkadziesiąt bez sensu sms. Jak np. pojedziesz gdzieś to on Ci w postaci kilkunastu sms bd pokazywał kolejno miejsca w jakich byłeś. Ogólnie fajnie, że po kolei pokazuje ale nie w skrzynce odbiorczej... Jak chcę się dokopać do ostatniego normalnego sms to muszę przelecieć te wszystkie sms z miastami...
Napisano 16 January 2009 - 00:16
nie wiem, czy sie moge podpiąć pod temat, też chciałbym ustawić wyświetlanie miejscowości, ale na SE K800i - mam włączone wszystkie odbieranie itp ale nie zawsze mi sie to pokazuje... przełączałem się też między Play/Plus oraz GSM/3G ale efektow zadnych
Jeśli Ci pomogłem to kliknij "POMÓGŁ" - mi to też pomoże i na pewno dowartościuje ! :mrgreen:
G Ó R N O Ś L Ą S K I K L U B S P O R T O W Y T Y C H Y
G Ó R N O Ś L Ą S K I K L U B S P O R T O W Y T Y C H Y
Strona 1 z 1

Logowanie