Jak ustawić telefon aby grał on najlepiej co ustawić w opcjach??
Strona 1 z 1
Muzyka
Napisano 05 January 2009 - 16:49
A masz dobre słuchawki?
Napisano 05 January 2009 - 17:41
a czyli kolejny słuchacz tzw. techna czyli inaczej mówiąc discopolo z wyciętym wokalem lub amerykanskiego rapu(jesli się myle to sory)
Czemu to ma służyć szpanowi na dzielni lub wszkole sądząc po zachowaniu dotyczy ono tego przedziału wiekowego. JEsli chcesz słuchac na ulicy załóz słuchawki i tyle.
PS. Żeby nie było ze nie pomagam tylko krytykuje jedynym sposobem na zwiększenie głośności jest zastosowanie innego odtwarzacza. Sam nie testowałem ale czytałem ze niektórzy słyszą różnice
Czemu to ma służyć szpanowi na dzielni lub wszkole sądząc po zachowaniu dotyczy ono tego przedziału wiekowego. JEsli chcesz słuchac na ulicy załóz słuchawki i tyle.
PS. Żeby nie było ze nie pomagam tylko krytykuje jedynym sposobem na zwiększenie głośności jest zastosowanie innego odtwarzacza. Sam nie testowałem ale czytałem ze niektórzy słyszą różnice
Napisano 05 January 2009 - 20:40
Można zainstalować każdy podpisany plik SIS - czyli na Symbian OS - który będzie odtwarzaczem. A w którym to da sie wymusić zwiększenie głośności odtwarzania.
PS. "Nie żeby krytykował", ale czy nie lepiej używać słuchawek do słuchania muzyki? A nie, bądź co bądź, katować okoliczną społeczność?
PS. "Nie żeby krytykował", ale czy nie lepiej używać słuchawek do słuchania muzyki? A nie, bądź co bądź, katować okoliczną społeczność?
Strona 1 z 1

Logowanie