Przejście na One Play i 3000 minut
Napisano 02 January 2009 - 11:05
Problem w tym, że przeszedłem ze starego abo na nowy One Play 45.
Zanim jednak podjąłem taką decyzję dowiedziałem salon, aby dowiedzieć się czy po przejściu obowiązują mnie aktualne promocje... Pani zadeklarowała się, że TAK.
Minął miesiąc pierwszego dnia miesiąca powinienem dostać 500 minut, jednak ich nie dostałem.
Rozumiem, że kobieta w salonie wprowadziła mnie w błąd? I teraz zamiast płacić 40 zł i mieć 48, to płacę 45 i mam 45....
Napisano 02 January 2009 - 11:21
Link do regulaminu: http://web.playmobil...te_One_Play.pdf
Możesz złożyć reklamację na wprowadzenie w błąd, jednak na przyszłość polecam czytanie regulaminów.
Napisano 02 January 2009 - 11:32
Ja bynajmniej zrobiłem tak panience z salonu orange, która była tak niekompetentna że aż szkoda gadać, złożyłem oficjalną skargę, i panienka nie pracuje już :mrgreen:
Napisano 02 January 2009 - 11:59
aero napisał:
Oficjalny profil na FB naszego Biura Doradztwa Biznesowego Play
Napisano 02 January 2009 - 12:03
Cytat
Co mi da reklamacja?
Przyznaję, że na regulamin rzuciłem tylko okiem, z lenistwa wolałem spytać w salonie :roll:
aero, dziewczynę wyrzucą a ja i tak nic z tego mieć nie będę
Napisano 02 January 2009 - 12:05
superneo napisał:
Z pół roku ją już tam widziałem w salonie, to chyba przez taki okres można się dużo nauczyć czyż nie prawdaż ?
Nie wyobrażam sobie sytuacji, że ja jako klient informuję konsultanta z salonu o pewnych sprawach, bo ten nie miał zielonego pojęcia.
A potem ludzie wypisują na forach jacy to niekompetentni konsultanci.
A wystarczy tylko zgłosić skargę z opiem problemu.
Napisano 02 January 2009 - 13:45
aero napisał:
Napisano 02 January 2009 - 13:54
superneo napisał:
aero napisał:
... tylko zaprosił na kawkę i indywidualne doszkalanie w ustronnym miejscu :mrgreen:
Napisano 02 January 2009 - 20:20
Jarem napisał:
Wysłałem mail'a do obsługi z takim pytaniem jak na forum. Zaraz przed napisaniem posta :roll: Czekam na odpowiedź :->
superneo napisał:
Ale czasem ignorancja i brak profesjonalnego pojęcia człowieka dobija.
Miałem właśnie taką niemiłą sytuację w salonie Plusa i musiałem zrezygnować z ich usług :roll:
Napisano 03 January 2009 - 10:33
502066726 napisał:
Dzięki za obronę :-> Tym się właśnie kierowałem. Skoro tym ludziom płacą za udzielanie informacji to powinni robić to dobrze.
Cytat
Wyobraź sobie, że przychodzisz do krawca żeby Ci uszył garnitur, a on Ci mówi żebyś poszedł na kurs i sam to zrobił.
Ludzie po to siedzą w tych salonach żeby udzielać informacji.
Napisano 03 January 2009 - 11:05
Niektórzy sądzą że dzwoniąc do BO, które nagrywa rozmowy, są bezpieczniejsi. Nic bardziej mylnego! Mój znajomy załatwiał tak sprawę kilku telefonów na swoją działalność gosp. Było to chyba w Erze. Też został źle poinformowany i na wprowadzonych zmianach w sumie był stratny koło 130 PLN/m-c. Najpierw mu próbowali wmawiać że się przesłyszał a jak podał dokładną datę i godzinę rozmowy to niestety się okazało że nagranie nie da się odtworzyć :/ .
Fajnie, nie?
jabber ID: Lipos@aqq.eu
Napisano 03 January 2009 - 11:20
lipos napisał:
Napisano 03 January 2009 - 11:35
koowall napisał:
Ludzie siedzą w tych salonach żeby piniądz jakiś zarobić... udzielanie informacji to tylko (być może) jeden z obowiązków, a już na pewno nie ważniejszy od ilości zdobytych klientów! Ludzie, przede wszystkim chodzi o kasę!

Logowanie