Strona 1 z 1
Nokia 6120 Classic? A gdzie tam!
Napisano 29 December 2008 - 17:05
Po uprzednim oglądnięciu strony http://web.playmobil...6120/index.html postanowiłem zamówić sobie nokię 6120 classic na MegaMixa 3 letniego, według strony za złotówkę. W punkcie dowiedziałem się, że w ogóle takiego telefonu nie ma (
) i zostałem zasypany tysiącami innych ofert. Ale nie, ja chcę to. Czy to na stronie playa jest błąd, tzn. w ogóle tego telefonu w playu nie sprzedają, czy po prostu osoby pracujące punkcie są niekompetentne?
Napisano 29 December 2008 - 17:10
Mała nieścisłość wynikająca, że pisałem tego posta szybko ;p Chodziło mi, że po prostu pójdę sobie do punktu i podpiszę umowę.
Ale pani w punkcie przekonana była, że takiego telefonu w ogóle nie było, nigdzie i nigdy. No i to mnie właśnie zdziwiło.
Cytat
Możliwe, że już go nie ma w salonach, a że jest nadal w cennikach to już inna bajka 
Ale pani w punkcie przekonana była, że takiego telefonu w ogóle nie było, nigdzie i nigdy. No i to mnie właśnie zdziwiło.
Napisano 29 December 2008 - 17:17
Webzir, czy Pan z choinki spadł (razem z igłami)? Rok temu sobie upatrzyłem Nokię E51 w PLAY... W promieniu 150km od mojego miasta, nie było jej w żadnym punkcie... Ach Ci Nowi... Tacy niedoświadczeni!
PS. Jak kupowałem 3120 ostatnio, to modelu który sobie upatrzyłeś, też nie było...
PS. Jak kupowałem 3120 ostatnio, to modelu który sobie upatrzyłeś, też nie było...
Napisano 29 December 2008 - 17:48
pcz_07 napisał:
Ten pomysł, żeby pójść do innego salonu jest bardzo dobry, oczywiście jeśli masz możliwość, bo jak nie to idź tam gdzie wcześniej i wytłumacz pani jak krowie :mrgreen: na rowie, że jest taki telefon w ofercie np. przy pomocy cennika :mrgreen:
co to da że pójdzie i wytłumaczy skoro i tak telefonu nie kupi bo go w tym salonie nie maja skoro nie wiedzieli że taki w ogóle jest dostępny w PLAY. Pozostaje tylko inny salon
Napisano 30 December 2008 - 23:28
502066726 napisał:
... tak jak z hd, ktory niby mial miec polski soft...
Dobre,... o tym to jeszcze nie słyszałem. To jest dopiero na liczenie na klientów, którzy najpierw wybierają cenniki, nie wiedząc ile będą płacić...
Strona 1 z 1

Logowanie