Cytat
1 . brak możliwości utworzenia nowego folderu nawet z poziomu pc
2 . pliki które zapisujesz na karcie micro sd musi byc zapisane w folderze który już istnieje w telefonie, inaczej błąd.
Do tego dałoby się przezwyczaić i po prostu uwazać żeby pliki trafiały do folderów niestety nie jest to rozwiązanie wszystkich problemów...
Cytat
telefon rozwala cały system plików na karcie i wczesniejsze dane zapisane ulegaja uszkodzeniu.
Przejdę może teraz do własnych obserwacji:
Udało mi się nagrać kilka utworów muzycznych na tą kartę chociaż musiałem opanować to, że musi to się w folderze znaleźć, jednak dzisiaj wczorajsza mp3 która działała już jest uszkodzona. :evil:
Co gorsza wszystko inne niż mp3 zawiesza kartę. Usiłowałem dzisiaj wgrać filmik 3gp i niestety pisze, że plik uszkodzony, tak samo ze zdjęciami :roll:
I kolejny chyba największy minus i się zastanawiam czy w ogóle nie mam uszkodzonego fona, bo pamięć wewnętrzna w ogólne nie współpracuje z zewnętrzną. Nie ma mowy o zgraniu zdjęcia, mp3 lub 3gp z pamięci wewnętrznej na zewnętrzną bo jedynie uszkadza to plik i takowy znika.
Szukam przede wszystkim pomocy, rad itp.
Mam cichą nadzieje np. że play wprowadzi jakąś darmową zmianę tego wadliwego oprogramowania. Niestety nie uśmiecha mi się do nich lecieć
Licze na odpowiedzi pod moim postem tylko osób które przeczytały całość mojego dosyć obszernego za pewne postu.

Logowanie