Telefon Nokia 3120 Classic w ofercie MiniMix - pytania
Napisano 28 December 2008 - 19:16
siwek755, nie wdawaj się na tym forum w zbędne dyskusje. A już na pewno nie z moderatorami, adminami i z BQ.
superneo, czy nie uważasz ten temat za wyczerpany i godny zamknięcia?
superneo, czy nie uważasz ten temat za wyczerpany i godny zamknięcia?
Napisano 28 December 2008 - 19:39
Cytat
Następne teksty niepasujące do tematu i pisane w ten sposób jak ostatnio będą kasowane i nagradzane warnami
oczywiste i logiczne, po to są moderatorzy na forach żeby zapobiegać burdelowi jednak musiałem chyba odpisać na takie zarzuty a nawet ubliżanie. Nie mów że sam byś nic nie napisał
Cytat
1. Dzięki za VIPa z forum
proszę Cie bardzo
Nie patrzyłem po profilach jak to pisałem Mod czy Vip ja tam różnicy nie widzę nie chcialem nikogo urazić
Cytat
2. Nie możesz napisać "niejaki Pidzej". To jest nasz guru, patron i przedstawiciel Plejsetów na Europę . Ok już mu nie będę słodzić bo więcej ze mną na piwo nie pójdzie.
tego również nie wiedziałem
Cytat
siwek755, nie wdawaj się na tym forum w zbędne dyskusje. A już na pewno nie z moderatorami, adminami i z BQ.
Nie zamierzam też nie mam czasu na takie pierdoły i ochoty ale jak ktoś Ci pisze takie pierdoły w twoim kierunku to nie da się niezareagować. Jeżeli modzi chcą można usunąć. A co do tych "dyskusji" to odpisałem na post jakiegoś automata a co do BQ to napisałem "?" bo kompletnie nie wiem o jaką rodzinę chodzi :shock:
[quote]superneo, czy nie uważasz ten temat za wyczerpany i godny zamknięcia?[/ quote]
problem nie został rozwiązany nie wiedziałem że mnie tak szybko wurzycicie <lol>
jezeli chcecie usunce tych kilka niepotrzebnych postow w tym 2 moje i kulturalnie dokoncze temat.
A i sprawa jeszcze taka na dziś. Jutro jade na cały dzień do Warszawy, punktów Playa mam tam około 40 ale do wszystkich raczej nie zdąże zajść. Ma ktoś informacje czy w którymś punkcie w stolicy dostanę Nokie 3120 Classic? Chociaż jedną sztukę, bo i tak sam jadę pozostałe potem się "uzbiera"
pozdrawiam
Napisano 28 December 2008 - 19:48
siwek755 napisał:
Ma ktoś informacje czy w którymś punkcie w stolicy dostanę Nokie 3120 Classic? Chociaż jedną sztukę, bo i tak sam jadę pozostałe potem się "uzbiera"
Ciekawe czy za to pytanie ktoś Cię nakrzyczy?! Bo w zasadzie, co za problem jutro z rana po dzwonić?! Numery do wszystkich punktów PLAY są na stronie... tych Warszawskich też!
Napisano 28 December 2008 - 19:57
Oczywiście że mam te telefony ale nie wiem co robić czy brać kurs czy nie. Wstać o 5:15 żeby pojechać do Wawy i przywitać puste magazyny to też troche głupio, stąd moje pytanie - może ktoś wie? A z tego co patrzyłem salony są od 9-10 rano a o tej porze to ja już dojadę do Wawy :/
Napisano 30 December 2008 - 01:56
Ja mam telefon kupiony w tej promocji telefon na deser
Tylko że na play mam nokie 5310 i 3120 chcialbym przeznaczyć na 36i6 i wywalić starą motorole wreszcie
Szukałem na necie jak to zrobic ale generalnie piszą żeby kupić jakiegoś boxa za 3000zł albo udać się do komisu.
Może Wy macie jakiś dobry sposób poza kupnem sprzętu za xxx zł i komisem?
Tylko że na play mam nokie 5310 i 3120 chcialbym przeznaczyć na 36i6 i wywalić starą motorole wreszcie
Szukałem na necie jak to zrobic ale generalnie piszą żeby kupić jakiegoś boxa za 3000zł albo udać się do komisu.
Napisano 30 December 2008 - 09:39
aju napisał:
Ja mam telefon kupiony w tej promocji telefon na deser
No a TruboSim z allegro albo coś podobnego?
Napisano 30 December 2008 - 13:33
No i udało się 
Dzięki pomocy pidzeja i KRISSof'a udało mi się zdobyć te telefony, 2 z nich już odebrałem
Pierwszą Nokię dorwałem już na Złotych Tarasach gościo sprowadził koledze i miał tylko jedną sztukę ale powiedział że nie przychodzi i mi ją sprzedał <lol>
Jeszcze raz dzięki wszystkim którzy pomagali mi i udzielali się w tym temacie.
Szczególne podziękowania dla Pidzeja i KRISSof'a za listy salonów gdzie byłysą te Nokie.
Pozdrawiam i udanej zabawy sylwestrowej życzę 8-)
Dzięki pomocy pidzeja i KRISSof'a udało mi się zdobyć te telefony, 2 z nich już odebrałem
Pierwszą Nokię dorwałem już na Złotych Tarasach gościo sprowadził koledze i miał tylko jedną sztukę ale powiedział że nie przychodzi i mi ją sprzedał <lol>
Jeszcze raz dzięki wszystkim którzy pomagali mi i udzielali się w tym temacie.
Szczególne podziękowania dla Pidzeja i KRISSof'a za listy salonów gdzie byłysą te Nokie.
Pozdrawiam i udanej zabawy sylwestrowej życzę 8-)
Napisano 30 December 2008 - 15:24
aju napisał:
A wie ktoś jak ściągnąc z tego telefonu simlocka jak najtaniej?
Doradca Biznesowy i prywatny w sieci Play - Wyślij e-mail
Oficjalny profil na FB naszego Biura Doradztwa Biznesowego Play
Oficjalny profil na FB naszego Biura Doradztwa Biznesowego Play

Logowanie