Zakup 4 aktywacji z przeniesieniem numeru z innej sieci
Napisano 20 December 2008 - 19:56
Witam wszystkich, Zamierzam przenieść 4 numery do Play jednak nigdzie nie mogę dostać telefonów, które sobie upatrzyłem a mianowicie HTC HD Dzwoniłem do 2 salonów w Krakowie ale powiedzieli, że nie ma i nie wiadomo kiedy będzie... Do trzeciego udałem się osobiście ale usłyszałem od konsultantki informację, że ten model jest przeniesiony do grupy telefonów o ograniczonej dostępności i że tego telefonu na chwilę obecną nie ma i już w ogóle nie będzie (chciałem się zapisać na listę oczekujących ale takowej nie prowadzili)... :-? I tu moja prośba, czy pracownicy Play w Małopolsce mogliby się wypowiedzieć na ten temat i zdradzić czy u nich w salonie jest ten model? Bardzo zależy mi na czasie bo kończą się umowy u obecnego operatora i nie chce niepotrzebnie płacić za kolejne miesiące abonamentu. Chętnie dojadę do każdego salonu w Małopolsce lub w okolicach :-) Rozumiem, że ten aparat jest na tyle rzadki, że zapewne jak ktoś ma go na stanie to się nim nie podzieli z innym salonem bo szkoda aktywacji do planu. Toteż jestem zainteresowany 4 sztukami i mogę dojechać hmm do max 200km od Krakowa.
Moderatorów prosiłbym o nie kasowanie tematu :mrgreen:
Moderatorów prosiłbym o nie kasowanie tematu :mrgreen:
Napisano 20 December 2008 - 21:38
cóż ostatecznie podjadę do stolicy... ;-) teraz pytanie o konkretne dane tego salonu (PW) ostatecznie może być większa ilość salonów z mniejszą ilością sztuk, wtedy oblecę kilka miejsc, tylko pytanei brzmi czy system przepuścił by powiedzmy 4 aktywacje dzień po dniu z rzędu?
Napisano 21 December 2008 - 22:53
jesli to dzialalnosc gospodarcza, to srednio zwieksza limit, jak spolka etc., to automatycznie bedzir wiecej. jak chcesz telefon, ktorego oficjalnie nie ma, to albo wypelnij formularz na stronie play dla firm zeby sie z toba skontaktowal doradca biznesowy, albo daj znac na priv, to wysle ci kontakt to kogos takiego z twojego regionu.
Napisano 22 December 2008 - 02:19
Rozmawiałem już z KKB z mojego regioniu i niestety nie da rady mi załatwić HTC HD... dlatego zacząłem ten wątek. rozumiem politykę salonów, sam w orange były takie sytuacje np. z HTC TYTN czy N95, że klientów nań było dużo sztuk mało i nawet jak u nas w salonie była na stanie to nie odsyłaliśmy jej dalej bo wiadomo było że na 100% znajdzie się na nią klient i kolejna sztuka dojdzie do planu. Kończą mi się umowy w orange, a że w play poza HTC HD nie ma nic ciekawego to właśnie na ten model poluje, wcześniej ktoś wspomniał że w wawie jest salon co ma parę sztuk, mogę prosić o dane tego salonu?a jak nie to paru innych gdzie ten model dostane najlepiej małopolska albo coś w okolicy :-( cóż telefony widma ...
Napisano 23 December 2008 - 08:14
No niestety... nawet jak gdzieś jest jedna sztuka poszukiwanego modelu, ... czy to nie są telefony widmo?!
Napisano 24 December 2008 - 13:28
Dzięki użytkownikowi typ009 udało mi się skontaktować z 1 salonem, który skierował mnie do KKB także jedną słuchawkę HD mam zaklepaną, pozostałem punkty z Waw-y nie odbierały więc zadzwonię do nich jutro bo potrzebuję jeszcze 3 ;-). oczywiście typ009 otrzymuje 1pkt. pomógł ode mnie, bo bez niego nie ruszyłbym w tym temacie... Jeszcze raz wielkie dzięki.
[ Dodano: 2008-12-24, 13:28 ]
HTC HD dostępny już jest w sklepie internetowym tylko teraz pytanie jak zamówić przez ten sklep słuchawki przenosząc numer z innej sieci???? da się w ogóle ?? :-( czy rzucają kolejną kłodę pod nogi potencjalnego klienta...
[ Dodano: 2008-12-24, 13:28 ]
HTC HD dostępny już jest w sklepie internetowym tylko teraz pytanie jak zamówić przez ten sklep słuchawki przenosząc numer z innej sieci???? da się w ogóle ?? :-( czy rzucają kolejną kłodę pod nogi potencjalnego klienta...
Napisano 25 December 2008 - 00:45
Ok tak sądziłem :-( spoglądam właśnie na play sklep na www i znów HD nie dostępne ...
Produkt HTC Touch HD jest chwilowo niedostępny - nie można dodać do koszyka.
Wybaczcie, że tak marudzę, ale mam już poskładane pełnomocnictwa do przeniesienia numerów do play, lada dzień mi wyłączą numery i zostanę bez abonamentów bez telefonów bez kontaktu ze światem i klientami .... :-/
Produkt HTC Touch HD jest chwilowo niedostępny - nie można dodać do koszyka.
Wybaczcie, że tak marudzę, ale mam już poskładane pełnomocnictwa do przeniesienia numerów do play, lada dzień mi wyłączą numery i zostanę bez abonamentów bez telefonów bez kontaktu ze światem i klientami .... :-/

Logowanie