Strona 1 z 1
Play na Firme Pytanie
Napisano 16 December 2008 - 09:32
Rado242, nie, nie wymieniają się. Następnym razem użyj szukarki.
Napisano 16 January 2009 - 18:52
witam, jestem tutaj nowym użytkownikiem na forum jak i w play'u. Mam pytanie odnośnie karty sim Nowy play biznes 50. Gdy ją wkładam wyskakuje mi komunikat, że "nieudana rejestracja karty sim", co mam zrobić żeby tego już nie było? Od razu mówię że aktywowałem telefon przez email bo myślałem że to naprawi problem. Jakieś rady?
Napisano 16 January 2009 - 19:27
Kamilo90, po pierwsze pytanie czy nastąpiła już aktywacja usług, jeśli nie to nie masz się czym martwic - jak nastąpi będzie działac, a jeśli odpowiedz brzmi tak to tak jak koleżanka wyżej zaznaczyła - idź do salonu żeby wymienili na nową bo ta może byc uszkodzona, wymiana jest bezpłatna wystarczy miec przy sobie dowód osobisty
Pod warunkiem oczywiście że jesteś osobą która jest właścicielem telefonu lub jest upoważniona do zmian na koncie.
Pod warunkiem oczywiście że jesteś osobą która jest właścicielem telefonu lub jest upoważniona do zmian na koncie.
kliknięcie "pomógł", mi też pomoże i na pewno dowartościuje
Cała Polska czyta klientom, regulaminy promocji, codziennie!
Napisano 16 January 2009 - 23:06
jeśli jutro nie zacznie działac to zgłoś się to zadzwoń do salonu w którym podpisywałeś umowę lub się do nich przejdź i poproś o sprawdzenie czy wszystko w porządku i/lub wymianę karty (to już tylko osobiście)
kliknięcie "pomógł", mi też pomoże i na pewno dowartościuje
Napisano 17 January 2009 - 11:18
Po nocy prawdopodobnie nie nastąpiła aktywacja usługi, bo dalej wyskakuje ten wredny komunikat, ale wspomnę, że przez pół nocy i do 11 dnia dzisiejszego telefon z kartą był wyłączony bo bateria się rozładowała. Włączanie i wyłączanie telefonu nie pomogło bo testowałem to od razu po otrzymaniu telefonu. A gdzie jest ten link "pomógł"?
Zauważyłem przed chwilką że po tej aktywacji telefonu, w drugiej wiadomości jest status "przekazane do Aktywacji" czyli mam czekać i może w końcu się naprawi, tak?
Zauważyłem przed chwilką że po tej aktywacji telefonu, w drugiej wiadomości jest status "przekazane do Aktywacji" czyli mam czekać i może w końcu się naprawi, tak?
Strona 1 z 1

Logowanie