Interesuje mnie czy w jakiejkolwiek wersji umowy o Internet Play istnieje możliwość zawieszenia świadczenia usługi? Chodzi mi o to czy mogę podpisać umowe teraz a następnie zaprzestać korzystania na okres wakacji a potem dokończenia realizacji umowy. Wiem że taka opcje oferuje netia w wersji dla studentów. W ofercie Play regulamin promocji dla studentów jest bardzo skąpy i nie wspomina o takiej możliwości.
Strona 1 z 1
Zawiesznienie umowy
Napisano 01 December 2008 - 06:00
typ009 napisał:
brak, pozostaje ci tylko prepaid
i nieco mniejszy limit za nieco większą cenę... 50PLN. Z trzymiesięcznego doświadczenia wiem, że 3GB spokojnie starczą na multimedialne hulanie po sieci w ciągu miesiąca.
Napisano 30 December 2008 - 18:15
INTERESUJE MNIE CZY KTOŚ MIAŁ ZATARG Z PLAY. OSOBIŚCIE PRZEKLINAM DZIEŃ W KTÓRYM PODPISŁAM UMOWĘ NA DWA LATA. JEST TO OPERATOR LEKCEWARZĄCY UŻYTKOWNIKÓ TELEFONU, ZAŁATWIAJĄ SPRAWY BEZNADZIEJNIE, BRAK ODPOWIEDZIALNYCH OSÓB, W RAZIE WYSTĄPIENIA PROBLEMU STOSUJĄ SPYCHOTERAPIĘ. PRZESTRZEGAM PRZED PISYWANIEM UMÓW! ZASTANÓWCIE SIĘ DZIESIĘĆ RAZY ZANIM ZŁOŻYCIE SWÓJ AUTOGRAF!!!NIE WARTO
Napisano 30 December 2008 - 18:33
Hania napisał:
INTERESUJE MNIE CZY KTOŚ MIAŁ ZATARG Z PLAY. OSOBIŚCIE PRZEKLINAM DZIEŃ W KTÓRYM PODPISŁAM UMOWĘ NA DWA LATA. JEST TO OPERATOR LEKCEWARZĄCY UŻYTKOWNIKÓ TELEFONU, ZAŁATWIAJĄ SPRAWY BEZNADZIEJNIE, BRAK ODPOWIEDZIALNYCH OSÓB, W RAZIE WYSTĄPIENIA PROBLEMU STOSUJĄ SPYCHOTERAPIĘ. PRZESTRZEGAM PRZED PISYWANIEM UMÓW! ZASTANÓWCIE SIĘ DZIESIĘĆ RAZY ZANIM ZŁOŻYCIE SWÓJ AUTOGRAF!!!NIE WARTO
Doradca Biznesowy i prywatny w sieci Play - Wyślij e-mail
Oficjalny profil na FB naszego Biura Doradztwa Biznesowego Play
Oficjalny profil na FB naszego Biura Doradztwa Biznesowego Play
Napisano 30 December 2008 - 21:47
ja mam pewne wątpliwosci. dzisiaj przyszedl klient, podobna sprawa, tylko ze chcial o zawieszenie abo z powodu wyjazdu na wymiane, opisal sytuacje, ze wymiana, ze nie bedzie korzystac, ze nie bedzie mial kto placic i ze prosi o zawieszenie, w zamian zgadza sie na automatyczne przedluzenie umowy o czas, o ktory umowa bedzie zawieszona. koles mnie zabil, ale tak mu powiedziano na *500 i takie sprawy sa rozpatrywane PONOC indywidualnie. jak masz podpisana umowe, to sprobuj. na pewno nie zaszkodzi, a szansa widocznie jest.
Napisano 31 December 2008 - 17:25
Hania napisał:
primo - ten caps to przesada.
secundo - nie kumam. podpisalas umowe bez czytania? :shock:
to mozesz tylko siebie winic, a nie Play, wiesz? ;]
Strona 1 z 1

Logowanie