Może ktoś z pakietem Play Online 5GB wejść w zakładkę Usługi i sprawdzić czy ma prawidłową kwotę przywracania limitu? Bo u mnie wyświetla się 70zł (a pod spodem jak wół napisane jest że dla mojej taryfy to 45zł).
Dodatkowo przy próbie wysłania zgłoszenia do obsługi klienta wywala kod błędu: 1227959573169SCBF400, spróbuj zalogować się ponownie później. To tylko u mnie tak?
Strona 1 z 1
Usługi i zgłoszenia w panelu playmobile.pl
Napisano 29 November 2008 - 16:49
demo player napisał:
Dodatkowo przy próbie wysłania zgłoszenia do obsługi klienta wywala kod błędu: 1227959573169SCBF400, spróbuj zalogować się ponownie później. To tylko u mnie tak?
Nie tylko u Ciebie.
Czasem strona www play klęczy .
Już nie raz pisaliśmy tutaj o tym na forum.
Trzeba po prostu przeczekać, po pewnym czasie strona wraca do normy
A jak Ci tak spieszno,to zgłoszenia do OK play mozna wysyłać także przez mejla
Pozdrawiam
Napisano 30 November 2008 - 17:20
Cytat
A jak Ci tak spieszno,to zgłoszenia do OK play mozna wysyłać także przez mejla 
I czy potem ten e-mail jest przydzielany do działu ZGLOSZENIA na moim koncie? Wysłałem e-maila z tego powodu iż składałem reklamację i się rozpisałem, a przez zgłoszenia nie da się wysłać bo tylko 1000 znaków można napisać.
Napisano 01 December 2008 - 05:56
pigus napisał:
tomo, tak, pod warunkiem, że zaznaczyłeś swój numer telefonu. Dodatkowo odpowiedź dostaniesz na maila.
I pod warunkiem, że dostatecznie dobrze, jasno, treściwie, opisałeś problem... inaczej zgłoszenie będzie zasadne i... w odpowiedzi otrzymasz prośbę o odpowiedź na kilka pytań...
Strona 1 z 1

Logowanie