dostępność KU990 - śląskie
Napisano 18 November 2008 - 18:52
już są dostępne chodźby w KEREFERE w K-cach na alei Roździeńskiego.
Ja dziś nabyłem telefon wyszedłem z nim z salonu zacząłem oglądać dokładniej i jakież było moje zdziwienie gdy zauważyłem niedoklejona szybkę w lewym górnym rogu odstawała od reszty obudowy. Tyle brzydkich słów dawno nie użyłem. Telefon od razu poszedł na gwarancje/zmianę na nowy do serwisu LG. Tak więc ludzie oglądajcie ten Koreański shit bardzo dokładnie zanim wyjdziecie z salonu, żeby nie wkurzać się 20 minut później jak to miało miejsce w moim przypadku.
Ja dziś nabyłem telefon wyszedłem z nim z salonu zacząłem oglądać dokładniej i jakież było moje zdziwienie gdy zauważyłem niedoklejona szybkę w lewym górnym rogu odstawała od reszty obudowy. Tyle brzydkich słów dawno nie użyłem. Telefon od razu poszedł na gwarancje/zmianę na nowy do serwisu LG. Tak więc ludzie oglądajcie ten Koreański shit bardzo dokładnie zanim wyjdziecie z salonu, żeby nie wkurzać się 20 minut później jak to miało miejsce w moim przypadku.
Hej dziewczyny w górę biusty bo nadchodzi czas rozpusty...
Napisano 18 November 2008 - 23:25
nie darłem mordy : stoicki spokój zachowałem w końcu to nie ich wina , takie dostali
fakt nie zauważyłem wady bo była w salonie dla mnie nie zauważalna...spoko dostane albo nową obudowę albo wyświetlacz nie wiem jak to tam jest rozwiązane. Ale pierwsze wrażenia w obsłudze tego telefonu bardzo pozytywne zastrzeżenia budzi według mnie obudowa mało solidna
No nic i tak miałem za miesiąc podpisać trzecią umowę więc troche to przyspieszę i wezmę inną słuchawkę ...
[ Dodano: 2008-11-18, 23:28 ]
PS. nie mam do nikogo pretensji jedynie do Siebie ze tego nie dostrzegłem. Wróci z serwisu to się go pozbędę albo znajdę chętnego w rodzinie do jego użytkowania ...nie ma problemu.
[ Dodano: 2008-11-18, 23:28 ]
PS. nie mam do nikogo pretensji jedynie do Siebie ze tego nie dostrzegłem. Wróci z serwisu to się go pozbędę albo znajdę chętnego w rodzinie do jego użytkowania ...nie ma problemu.
Hej dziewczyny w górę biusty bo nadchodzi czas rozpusty...
Napisano 19 November 2008 - 14:58
qrde jak to jest żeby ludzie w informacji pod *500 nie wiedzieli kiedy będzie dostawa telefonów NOKIA E51 chce ten aparat a tu kaszana nikt nic nie wie o dostępności tego modelu w e-shop porażka jakaś :/ Swoja w jakiej ilości oni je sprowadzają dziś podobno były przez godzinę widoczne w e-shop i zaś brak na magazynie :/

Logowanie