Strona 1 z 1
dostępność telefonów w salonach
Napisano 16 November 2008 - 14:13
Cytat
tak i jeszcze przyjadą do ciebie, żebyś nie musiał się ruszać od komputera. wszystko sprawdzisz na www.google.pl
hahahahaha ironia kolegi jest dzisiaj rozbrajająca :mrgreen:
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that.
Napisano 16 November 2008 - 14:19
Jarem napisał:
borys3k, jakbyś podał jaki telefon Cie interesuje i jaka miejscowość to może byś się dowiedział.
interesuje mnie LG ku990 a miejscowość: Starogard Gdański. Są 3 saklony play. w Empiku, ze względu, że w niedziele otwarty to sprawdziłem i już nie ma, a interesuje mnie jak z pozostałymi salonami
Napisano 16 November 2008 - 18:49
Ja nie rozumiem kurde motywu. Masz 3 salony w mieście, trzy telefony po max 30 sekund co się równa półtorej minuty czasu straconego i niecałe 1,25 zł przy stawce 0.49 za minutę. Mnie by już coś trafiło jakbym miał czekać aż ktoś sprawdzi a między czasie ktoś wykupi telefon
Napisano 17 November 2008 - 11:43
podpinam sie do pytania o dostępność telefonu KU990 w regionie śląska : okolice Gliwic, Katowic, Zabrza, Bytomia, Chorzowa, czy ktos ma info na temat fizycznej obecnosci tego telefonu w salonie. Kto mi zarzuci zebym Sobie zadzwonil: nie mam z czego stracilem aparat nie mam do czego wsadzic karty Sim, w trybie pilnym che dorwać ta sluchawke ...prosze o odpowiedz !
Hej dziewczyny w górę biusty bo nadchodzi czas rozpusty...
Napisano 19 November 2008 - 16:26
ddluk napisał:
Ja nie rozumiem kurde motywu. Masz 3 salony w mieście, trzy telefony po max 30 sekund co się równa półtorej minuty czasu straconego i niecałe 1,25 zł przy stawce 0.49 za minutę. Mnie by już coś trafiło jakbym miał czekać aż ktoś sprawdzi a między czasie ktoś wykupi telefon 
Ja zrobiłem tak jak szukałem G900
Byłem uparty i obdzwoniłem wszystkie salony Play w Małopolsce (czemu w zakopanym niema?) oraz z pogranicza z GOPem
Strona 1 z 1

Logowanie