Na jakiej zasadzie to działa, czytałem że jeśli doładowuje telefon co miesiąc to otrzymuje pakiet 200 darmowych smsów do wszystkich sieci.
Dostałem je ale w ciągu 2 dni zniknęło mi 100 smsów a pisałem 3 ....
To normalne?
Drugie pytanie czy są jakieś promocje dotyczące internetu w mixie?
Strona 1 z 1
200 smsów co miesiąc w mixie?
Napisano 16 November 2008 - 13:26
zniknęlo Ci czy nie dostałes całych 200 ?
Smsy dostajesz 1. kazdego miesiaca, jezeli utrzymujesz waznosc polaczen wychodzących, wiec jezeli wlaczyles teraz tą usluge to dostales proporcjonalną ilosc sms'ow w stosunku do calego miesiaca :mrgreen:
Smsy dostajesz 1. kazdego miesiaca, jezeli utrzymujesz waznosc polaczen wychodzących, wiec jezeli wlaczyles teraz tą usluge to dostales proporcjonalną ilosc sms'ow w stosunku do calego miesiaca :mrgreen:
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that.
Napisano 16 November 2008 - 13:44
BQ napisał:
zniknęlo Ci czy nie dostałes całych 200 ?
Dziękuje to wszystko wyjaśnia a co na temat internetu?
Są jakieś ciekawe promocje aby był on tańszy.
Napisano 16 November 2008 - 15:09
W mixie nie ma jeszcze żadnych pakietów internetowych.
[ Dodano: 2009-01-20, 12:49 ]
Zabawię się w archeologa
Mam jeszcze dzisiaj wziąć mixa i mam pytanie w związku z tym pakietem.
Otóż biorę mixa, przenoszę numer ze starej play karty na której mam aktywny ten pakiet i czy jak przejdę na mixa bedę musiał go ponownie włączyć? Jak to wygląda? Zależy mi na konkretnej odpowiedzi ponieważ obecny pakiet jest do dzisiaj
[ Dodano: 2009-01-20, 12:49 ]
Zabawię się w archeologa
Mam jeszcze dzisiaj wziąć mixa i mam pytanie w związku z tym pakietem.
Otóż biorę mixa, przenoszę numer ze starej play karty na której mam aktywny ten pakiet i czy jak przejdę na mixa bedę musiał go ponownie włączyć? Jak to wygląda? Zależy mi na konkretnej odpowiedzi ponieważ obecny pakiet jest do dzisiaj
Strona 1 z 1

Logowanie