Mój Play: SE k530i - dostępność? - Mój Play

Skocz do zawartości

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

SE k530i - dostępność?

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   lakatus Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 44
  • Rejestracja Wed, 22 Oct 08
  • Miejscowość:Katowice

Napisano 06 November 2008 - 00:04

nie obchdozi mnie co jest w innych sieciach poszedlem do PLAY bo tu wszytko na pocztku bylo przejrzyste mam nadzieje ze tak pozostanie w kwestii rozliczania, ilosci minut itp

[ Dodano: 2008-11-06, 00:07 ]
nie no rozumiem ze ten jeden sklep możne ma ta toshibie ale to niech zrobią system raportowania jakiś, który pozwolić określić lokalizacje tego telefonu tak by centrala PLAY wiedziała czego, gdzie i w jakiej ilości punkty maja non stop, a przynajmniej z jednodniowym odświeżaniem, bo widzicie znalazł sie taki upierdliwy "palant" jak ja no i sie czepia bo chce znalezc to co widzi w cenniku już jakiś czas a nikt mu nie odpowiada gdzie ma to Sobie kupić
Hej dziewczyny w górę biusty bo nadchodzi czas rozpusty...
0

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   p4_test Ikona

• Play boy
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 384
  • Rejestracja Fri, 19 Jan 07
  • Miejscowość:z Kątowni

Napisano 06 November 2008 - 00:29

W każdej sieci są telefony widmo, ale nie w aż takim stopniu. W Orange jak czegoś nie mają to mogą zamówić. A z tego co czytam, to w Play jest to niewykonalne...
0

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   pdecu Ikona

• Leniwiec
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 63
  • Rejestracja Thu, 20 Mar 08
  • Miejscowość:Gdańsk

Napisano 06 November 2008 - 01:49

Troche przesadzacie... Play tak naprawde "po cichu" obniża ceny tych telefonów, których już nie chcą mieć w ofercie. Nie robią bannerów, reklam i szumu, że mają Toshibe G900 za 1zł w kazdym abo, a to na pewno by wzbudzilo wieeelkie zainteresowanie ofertą. Oni po prostu chca sie czegos wyzbyc i postepuja najbardziej fair, jak to tylko możliwe- nie przechwalają się przecież tym, że mają jakiś wypasiony telefon za 1zł. Reklamują tylko te słuchawki, ktore rzeczywiscie są.

I tak jak ktoś napisał- wystarczy, ze jest jedna Toshiba G900 na Polske albo jeden i600- musi być w cenniku, by można było go na jakiejś podstawie sprzedać.

W Gdańsku jest full SE k530i. Nie wiem, może w innej czesci Polski jest inaczej...

I wy, zbuntowani i obrazeni, ze nie zdobyliscie Toshiby- jak proponowalibyście, by Play pozbywal sie zalegajacych modeli, hm? ;] Opcja "najpierw zawiadamiał mnie" oczywiscie odpada, z wiadomych względów :P
0

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   pcz_07 Ikona

• Pociskacz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 2625
  • Rejestracja Wed, 16 Jul 08
  • Miejscowość:LKS
  • Zainteresowania:...
  • Operator:PLAY
  • Telefon:Samsung Wave 533/F480
  • Taryfa:Mixtura
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 06 November 2008 - 07:15

Moim zdaniem gdy play ma małą ilość danego telefonu, znaczy mają tylko niektóre salony, to najlepiej niech je sprowadzi do swojego magazynu i sprzedaje je tylko przez eshopa. Tym sposobem pewne jest, że prędzej czy później sprzeda je wszystkie.
Dołączona grafika
0

#25 Użytkownik nie jest zalogowany   krzychu.pl Ikona

• Gaduła
  • PipPipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 509
  • Rejestracja Mon, 06 Oct 08
  • Miejscowość:centralna polska

Napisano 06 November 2008 - 08:20

zgadzam się z pdecu, z Play nie jest tak, źle zawsze jak kończył się mojemu tacie kontrakt co 2 lata to brakowało kilku słuchawek i trzeba było brać to co było...

więc w plusie napewno nie jest lepiej, uważam, że Play stara się być stosunkowo w porządku. A idealnego operatora to nie ma.
0

#0 Bot Reklamowy

• Reklama
  • Grupa Reklama

Napisano --

#26 Użytkownik nie jest zalogowany   Jarem Ikona

• king nothing!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 2344
  • Rejestracja Sun, 04 Nov 07
  • Miejscowość:Nowy Sącz
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:Play Limitowany
  • Internet w Play?:Tak

Napisano 06 November 2008 - 09:34

lakatus napisał:

to samo jest z samsungiem I600

U mnie sie kisza 4 :) musi być w cenniku. Nie widze w czym problem. To jest sieć sprzedaży, działo to tak, ze cos jest gdzies a gdzies juz tego nie ma, ale mozna podesłąc tu czy tam.
Regret? That's fucked up word.
0

#27 Użytkownik nie jest zalogowany   p4_test Ikona

• Play boy
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 384

Napisano 08 November 2008 - 09:56

Widzę, że ciekawie będzie z dostępnością jak umowy zaczną się kończyć w przyszłym roku. Przesyłanie tu i tam pełną parą...
0

#28 Użytkownik nie jest zalogowany   typ009 Ikona

• Pociskacz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Pracownicy Play
  • Postów 2694
  • Rejestracja Tue, 20 Mar 07
  • Miejscowość:Rybnik
  • Operator:Era
  • Taryfa:Mix w Play

Napisano 08 November 2008 - 10:03

p4_test, bardzo rzadko klient wychodzi z telefonem, o którego pyta przy wejściu :P
0

#29 Użytkownik nie jest zalogowany   p4_test Ikona

• Play boy
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 384

Napisano 08 November 2008 - 10:11

Swego czasu robiłem na lojalce w opie z wielkiej czwórki, więc wiem że można zbajerować klienta nawet na różowy telefon. Tyle że trzeba mieć jakiś wybór. Jak do Play będą nowi i starzy klienci przychodzić po słuchawki, to wyboru dużego może nie być.
0

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2