nie obchdozi mnie co jest w innych sieciach poszedlem do PLAY bo tu wszytko na pocztku bylo przejrzyste mam nadzieje ze tak pozostanie w kwestii rozliczania, ilosci minut itp
[ Dodano: 2008-11-06, 00:07 ]
nie no rozumiem ze ten jeden sklep możne ma ta toshibie ale to niech zrobią system raportowania jakiś, który pozwolić określić lokalizacje tego telefonu tak by centrala PLAY wiedziała czego, gdzie i w jakiej ilości punkty maja non stop, a przynajmniej z jednodniowym odświeżaniem, bo widzicie znalazł sie taki upierdliwy "palant" jak ja no i sie czepia bo chce znalezc to co widzi w cenniku już jakiś czas a nikt mu nie odpowiada gdzie ma to Sobie kupić
SE k530i - dostępność?
Napisano 06 November 2008 - 01:49
Troche przesadzacie... Play tak naprawde "po cichu" obniża ceny tych telefonów, których już nie chcą mieć w ofercie. Nie robią bannerów, reklam i szumu, że mają Toshibe G900 za 1zł w kazdym abo, a to na pewno by wzbudzilo wieeelkie zainteresowanie ofertą. Oni po prostu chca sie czegos wyzbyc i postepuja najbardziej fair, jak to tylko możliwe- nie przechwalają się przecież tym, że mają jakiś wypasiony telefon za 1zł. Reklamują tylko te słuchawki, ktore rzeczywiscie są.
I tak jak ktoś napisał- wystarczy, ze jest jedna Toshiba G900 na Polske albo jeden i600- musi być w cenniku, by można było go na jakiejś podstawie sprzedać.
W Gdańsku jest full SE k530i. Nie wiem, może w innej czesci Polski jest inaczej...
I wy, zbuntowani i obrazeni, ze nie zdobyliscie Toshiby- jak proponowalibyście, by Play pozbywal sie zalegajacych modeli, hm? ;] Opcja "najpierw zawiadamiał mnie" oczywiscie odpada, z wiadomych względów
I tak jak ktoś napisał- wystarczy, ze jest jedna Toshiba G900 na Polske albo jeden i600- musi być w cenniku, by można było go na jakiejś podstawie sprzedać.
W Gdańsku jest full SE k530i. Nie wiem, może w innej czesci Polski jest inaczej...
I wy, zbuntowani i obrazeni, ze nie zdobyliscie Toshiby- jak proponowalibyście, by Play pozbywal sie zalegajacych modeli, hm? ;] Opcja "najpierw zawiadamiał mnie" oczywiscie odpada, z wiadomych względów
Napisano 06 November 2008 - 08:20
zgadzam się z pdecu, z Play nie jest tak, źle zawsze jak kończył się mojemu tacie kontrakt co 2 lata to brakowało kilku słuchawek i trzeba było brać to co było...
więc w plusie napewno nie jest lepiej, uważam, że Play stara się być stosunkowo w porządku. A idealnego operatora to nie ma.
więc w plusie napewno nie jest lepiej, uważam, że Play stara się być stosunkowo w porządku. A idealnego operatora to nie ma.
Napisano 06 November 2008 - 09:34
lakatus napisał:
to samo jest z samsungiem I600
U mnie sie kisza 4
Regret? That's fucked up word.

Logowanie