Mój Play: Problemy techniczne z przeniesieniem numeru - Mój Play

Skocz do zawartości

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Problemy techniczne z przeniesieniem numeru

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   kathycd Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 3
  • Rejestracja Tue, 22 May 07
  • Miejscowość:Poznań

Napisano 23 May 2007 - 17:56

wiesz tak się zastanawiam, czy ty byś życzył sobie żeby twoje nazwisko widniało na forum w kontekście skargi na twoją firmę, a tak odebrałam twój komentarz dotyczący przeniesienia numeru.nie był on pozytywny, chyba że źle to zrozumiałam. a tak w ogóle masz świetną pamięć, że tyle spamiętałeś imion i nazwisk. Tylko nie wiem jaki cel miałeś podając to na forum. Większość z nas jest w podobnej sytuacji jak ty, przenosi numer, i czeka, pyta, dzwoni, pisze. Nie wiem czy wiesz, ale dużo też zależy od poprzedniego operatora. Na infolinii powiedzieli mi że plus nie może wydać numeru, bo play czegoś im nie przesłał i zwalili wszystko na play.zażądałam pisma z play i okazało się, że to plus miał bajzel i wszystko się przeciągało przez nich. Teraz czekam nadal, ale wierzę że play sobie poradzi. pozdrawiam
0

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   BoogieDog Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 4
  • Rejestracja Sun, 20 May 07
  • Miejscowość:Szczecin

Napisano 23 May 2007 - 21:03

No widzisz, Ty jesteś przekonana, że to wina PLUSa. Ja chciałem to sprawdzić, bo nie byłem pewien i napisałem do PLAY, żeby przesłali mi potwierdzenie wysłania dokumentów do PLUSA. Bo PLUS mówił tylko o mailu, a w PLAY mówili, że przesłali też papiery. Każdy dokumet przesłany przez pocztę kurierską ma potwierdzenie. Czy to taki problem przesłać kopię ? Nawet ksero, albo chociaż numer przesyłki i datę. Wtedy miałbym argument, że to PLUS zawalił.A co do imion i nazwisk - to już zrobiłem inicjały, żeby nikt nie poczuł się urażony. Może faktycznie ochrona danych osobowych musi być.
0

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   jahu Ikona

• Klikacz
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 186
  • Rejestracja Wed, 06 Jun 07
  • Miejscowość:Gliwice

Napisano 06 June 2007 - 09:20

Ddluk - byc moze zlamie teraz jakies zasady na forum ale wkleje linka do innego forum gdzie zawarty jest pelen opis problemu:

http://link wymoderowany

A chodzi o przeklete przenoszenie - tym razem Play Lajt - kwestia niekompetencji "pierwszej linii" w *500 (to klient musi tlumaczyc co jest promocja co to sa numery MSISDN itd itd), niemozliwosc rozmowy z kims ktos sie lepiej zna ("bo nie mam takich mozliwosci")nie jest dla mnie az tak istotna jak sam fakt robienia takich bubli i narazania potencjalnych klientow na koszta - ja sie poprostu czuje oszukany.

Zauwazylem ze jest tu specjalne forum dla pracownikow - czy jest tu moze ktos spoza call center ktory moglby udzielic informacji, rady?

[ Komentarz dodany przez: khriss: 2007-06-06, 11:32 ]
Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie.

[ Dodano: 2007-06-06, 14:47 ]
W zwiazku z tym ze nie znalazlem miejsca w ktorym moglbym skeirowac ta prosbe pisze tutaj:
Prosze o uzsadnienie ostrzezenia oraz podanie z jakimi zasadami moje dzialanie bylo sprzeczne. Na podst. REGULAMIN FORUM:

Cytat

10.)Zabronione jest:
reklama - innych for dyskusyjnych o podobnej tematyce jak forum nadchodzi4.info oraz portali gsm na których znajdują się takie same informacje jak na www.blogplay.eu

Czy w zwiazku z tym nalezy przyjac ze jakiekolwiek odnoszenie do tresci z innych serwisow, forow jest zabronione?
Podkresle ze celem nie bylo rekamowanie a poinformowanie o szerszym opisie sprawy. Mam powielac to na kazdym forum osobno?
0

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   ddluk Ikona

• Pociskacz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Administratorzy
  • Postów 2479
  • Rejestracja Thu, 04 Jan 07
  • Operator:PLAY
  • Telefon:BlackBerry 9800, Palm Pre 2, Motorola Flipout
  • Taryfa:One Play
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 06 June 2007 - 16:11

jahu napisał:

Zauwazylem ze jest tu specjalne forum dla pracownikow - czy jest tu moze ktos spoza call center ktory moglby udzielic informacji, rady?

Niestety, forum pracownicze jest odrębnym działem przeznaczonym tylko dla pracowników. Jeżeli ktoś będzie chętny i przeczyta twoją wiadomość na forum to być może Ci pomoże.

jahu napisał:

Czy w zwiazku z tym nalezy przyjac ze jakiekolwiek odnoszenie do tresci z innych serwisow, forow jest zabronione?

Nie, nie jest zabronione, ale nie karz nam przeglądać całych tematów na innych forach w celu zapoznania się z Twoim problemem, po prostu napisz o co się rozchodzi i tyle. Większość z nas nie ma na tyle czasu by zapoznawać się z innym treściami gdzie indziej.
0

#25 Użytkownik nie jest zalogowany   jahu Ikona

• Klikacz
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 186
  • Rejestracja Wed, 06 Jun 07

Napisano 06 June 2007 - 17:34

Dzieki ddluk za odpowiedz - pytamel sie bo dostalem ostrzezenie - uwazam ze nie slusznie - skoro mam pisac wszystko tutaj ok - wszystko wkleje w watku:
http://www.nadchodzi...ics8/694,15.htm

Pozdrawiam wszystkich i przepraszam za zamieszanie - ja przynajmniej narazie nie skorzystam z Playa - bo nie moge
0

#0 Bot Reklamowy

• Reklama
  • Grupa Reklama

Napisano --

#26 Użytkownik nie jest zalogowany   dARYl Ikona

• Gaduła
  • PipPipPipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 899
  • Rejestracja Sun, 07 Jan 07
  • Miejscowość:Poznań
  • Operator:Era
  • Taryfa:Mix w Play

Napisano 06 June 2007 - 17:49

jahu, dostałeś ustne ostrzeżenie. :P
<script src="https://www.blue.pl/echoBanner?idAgent=MjM3MjE=&idBanner=MTE=&idUser=NjY="></script>
0

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2