wiesz tak się zastanawiam, czy ty byś życzył sobie żeby twoje nazwisko widniało na forum w kontekście skargi na twoją firmę, a tak odebrałam twój komentarz dotyczący przeniesienia numeru.nie był on pozytywny, chyba że źle to zrozumiałam. a tak w ogóle masz świetną pamięć, że tyle spamiętałeś imion i nazwisk. Tylko nie wiem jaki cel miałeś podając to na forum. Większość z nas jest w podobnej sytuacji jak ty, przenosi numer, i czeka, pyta, dzwoni, pisze. Nie wiem czy wiesz, ale dużo też zależy od poprzedniego operatora. Na infolinii powiedzieli mi że plus nie może wydać numeru, bo play czegoś im nie przesłał i zwalili wszystko na play.zażądałam pisma z play i okazało się, że to plus miał bajzel i wszystko się przeciągało przez nich. Teraz czekam nadal, ale wierzę że play sobie poradzi. pozdrawiam
Problemy techniczne z przeniesieniem numeru
Napisano 23 May 2007 - 21:03
No widzisz, Ty jesteś przekonana, że to wina PLUSa. Ja chciałem to sprawdzić, bo nie byłem pewien i napisałem do PLAY, żeby przesłali mi potwierdzenie wysłania dokumentów do PLUSA. Bo PLUS mówił tylko o mailu, a w PLAY mówili, że przesłali też papiery. Każdy dokumet przesłany przez pocztę kurierską ma potwierdzenie. Czy to taki problem przesłać kopię ? Nawet ksero, albo chociaż numer przesyłki i datę. Wtedy miałbym argument, że to PLUS zawalił.A co do imion i nazwisk - to już zrobiłem inicjały, żeby nikt nie poczuł się urażony. Może faktycznie ochrona danych osobowych musi być.
Napisano 06 June 2007 - 09:20
Ddluk - byc moze zlamie teraz jakies zasady na forum ale wkleje linka do innego forum gdzie zawarty jest pelen opis problemu:
http://link wymoderowany
A chodzi o przeklete przenoszenie - tym razem Play Lajt - kwestia niekompetencji "pierwszej linii" w *500 (to klient musi tlumaczyc co jest promocja co to sa numery MSISDN itd itd), niemozliwosc rozmowy z kims ktos sie lepiej zna ("bo nie mam takich mozliwosci")nie jest dla mnie az tak istotna jak sam fakt robienia takich bubli i narazania potencjalnych klientow na koszta - ja sie poprostu czuje oszukany.
Zauwazylem ze jest tu specjalne forum dla pracownikow - czy jest tu moze ktos spoza call center ktory moglby udzielic informacji, rady?
[ Komentarz dodany przez: khriss: 2007-06-06, 11:32 ]
Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie.
[ Dodano: 2007-06-06, 14:47 ]
W zwiazku z tym ze nie znalazlem miejsca w ktorym moglbym skeirowac ta prosbe pisze tutaj:
Prosze o uzsadnienie ostrzezenia oraz podanie z jakimi zasadami moje dzialanie bylo sprzeczne. Na podst. REGULAMIN FORUM:
Czy w zwiazku z tym nalezy przyjac ze jakiekolwiek odnoszenie do tresci z innych serwisow, forow jest zabronione?
Podkresle ze celem nie bylo rekamowanie a poinformowanie o szerszym opisie sprawy. Mam powielac to na kazdym forum osobno?
http://link wymoderowany
A chodzi o przeklete przenoszenie - tym razem Play Lajt - kwestia niekompetencji "pierwszej linii" w *500 (to klient musi tlumaczyc co jest promocja co to sa numery MSISDN itd itd), niemozliwosc rozmowy z kims ktos sie lepiej zna ("bo nie mam takich mozliwosci")nie jest dla mnie az tak istotna jak sam fakt robienia takich bubli i narazania potencjalnych klientow na koszta - ja sie poprostu czuje oszukany.
Zauwazylem ze jest tu specjalne forum dla pracownikow - czy jest tu moze ktos spoza call center ktory moglby udzielic informacji, rady?
[ Komentarz dodany przez: khriss: 2007-06-06, 11:32 ]
Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie.
[ Dodano: 2007-06-06, 14:47 ]
W zwiazku z tym ze nie znalazlem miejsca w ktorym moglbym skeirowac ta prosbe pisze tutaj:
Prosze o uzsadnienie ostrzezenia oraz podanie z jakimi zasadami moje dzialanie bylo sprzeczne. Na podst. REGULAMIN FORUM:
Cytat
10.)Zabronione jest:
reklama - innych for dyskusyjnych o podobnej tematyce jak forum nadchodzi4.info oraz portali gsm na których znajdują się takie same informacje jak na www.blogplay.eu
reklama - innych for dyskusyjnych o podobnej tematyce jak forum nadchodzi4.info oraz portali gsm na których znajdują się takie same informacje jak na www.blogplay.eu
Czy w zwiazku z tym nalezy przyjac ze jakiekolwiek odnoszenie do tresci z innych serwisow, forow jest zabronione?
Podkresle ze celem nie bylo rekamowanie a poinformowanie o szerszym opisie sprawy. Mam powielac to na kazdym forum osobno?
Napisano 06 June 2007 - 16:11
jahu napisał:
Niestety, forum pracownicze jest odrębnym działem przeznaczonym tylko dla pracowników. Jeżeli ktoś będzie chętny i przeczyta twoją wiadomość na forum to być może Ci pomoże.
jahu napisał:
Nie, nie jest zabronione, ale nie karz nam przeglądać całych tematów na innych forach w celu zapoznania się z Twoim problemem, po prostu napisz o co się rozchodzi i tyle. Większość z nas nie ma na tyle czasu by zapoznawać się z innym treściami gdzie indziej.
Napisano 06 June 2007 - 17:34
Dzieki ddluk za odpowiedz - pytamel sie bo dostalem ostrzezenie - uwazam ze nie slusznie - skoro mam pisac wszystko tutaj ok - wszystko wkleje w watku:
http://www.nadchodzi...ics8/694,15.htm
Pozdrawiam wszystkich i przepraszam za zamieszanie - ja przynajmniej narazie nie skorzystam z Playa - bo nie moge
http://www.nadchodzi...ics8/694,15.htm
Pozdrawiam wszystkich i przepraszam za zamieszanie - ja przynajmniej narazie nie skorzystam z Playa - bo nie moge

Logowanie