Mój Play: Jak sprawdzić numer w Play Karta? - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Jak sprawdzić numer w Play Karta?

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   ChrisPL Ikona

  • Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 8
  • Rejestracja pią, 09 lis 07
  • Miejscowość:Gdańsk

Napisano 03 listopad 2008 - 22:09

Znalazlem starego sima play na karte i mam pewien problem - nie pamietam jaki ma numer telefonu, a konto puste :D Jak mozna sprawdzic w play numer telefonu przypisany do karty SIM?
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   krzychu.pl Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 515
  • Rejestracja pon, 06 paź 08
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:centralna polska
  • Operator:Era
  • Taryfa:Mix w Play
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 03 listopad 2008 - 22:30

spróbuj wejść w menusy swojego telefonu >ustawienia i poszukać jaka jest aktywna linia (czyli numer telefonu), u mnie w motorolce jest taka opcja naprzykład
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   pcz_07 Ikona

  • Pociskacz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 2625
  • Rejestracja śro, 16 lip 08
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:LKS
  • Zainteresowania:...
  • Operator:PLAY
  • Telefon:Samsung Wave 533/F480
  • Taryfa:Mixtura
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 03 listopad 2008 - 22:38

Szukaj w telefonie, na pewno jest.
Dołączona grafika
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   pidzej Ikona

  • Tubylec
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Moderatorzy
  • Postów 1413
  • Rejestracja wto, 15 maj 07
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:Warszawa
  • Zainteresowania:Mam
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:Inna
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 03 listopad 2008 - 22:39

albo puśc sygnał na inny numer :P
kliknięcie "pomógł", mi też pomoże i na pewno dowartościuje

Cała Polska czyta klientom, regulaminy promocji, codziennie!
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   pcz_07 Ikona

  • Pociskacz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 2625
  • Rejestracja śro, 16 lip 08
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:LKS
  • Zainteresowania:...
  • Operator:PLAY
  • Telefon:Samsung Wave 533/F480
  • Taryfa:Mixtura
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 03 listopad 2008 - 22:40

pidzej napisał:

albo puśc sygnał na inny numer :P

Jak ? pewnie rozmowy wychodzące zablokowane a doładowanie nie wchodzi w grę.
Dołączona grafika
0

#0 Bot Reklamowy

  • Reklama
  • Grupa Reklama

Napisano --



#6 Użytkownik nie jest zalogowany   pidzej Ikona

  • Tubylec
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Moderatorzy
  • Postów 1413
  • Rejestracja wto, 15 maj 07
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:Warszawa
  • Zainteresowania:Mam
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:Inna
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 03 listopad 2008 - 22:42

jak doładowanie nie wchodzi w grę to po ki grzyb taki starter?
kliknięcie "pomógł", mi też pomoże i na pewno dowartościuje

Cała Polska czyta klientom, regulaminy promocji, codziennie!
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   pcz_07 Ikona

  • Pociskacz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 2625
  • Rejestracja śro, 16 lip 08
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:LKS
  • Zainteresowania:...
  • Operator:PLAY
  • Telefon:Samsung Wave 533/F480
  • Taryfa:Mixtura
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 03 listopad 2008 - 22:44

pidzej napisał:

jak doładowanie nie wchodzi w grę to po ki grzyb taki starter?

A tego to już nie wiem.
Niech zadzwoni na 112 i powie, że podłożył bombe. Jak przyjadą to powiedzą z jakiego telefonu było wezwanie. :mrgreen:
Dołączona grafika
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   pidzej Ikona

  • Tubylec
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Moderatorzy
  • Postów 1413
  • Rejestracja wto, 15 maj 07
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:Warszawa
  • Zainteresowania:Mam
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:Inna
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 03 listopad 2008 - 22:45

autor nie powiedział do tej pory że nie można doładowac więc miejmy nadzieję że można :)
kliknięcie "pomógł", mi też pomoże i na pewno dowartościuje

Cała Polska czyta klientom, regulaminy promocji, codziennie!
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   pcz_07 Ikona

  • Pociskacz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 2625
  • Rejestracja śro, 16 lip 08
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:LKS
  • Zainteresowania:...
  • Operator:PLAY
  • Telefon:Samsung Wave 533/F480
  • Taryfa:Mixtura
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 03 listopad 2008 - 22:46

No jeśli można to tak a jak nie to tylko mój sposób na 100% wypali :mrgreen:
Dołączona grafika
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   marcinwalczak87 Ikona

  • Pociskacz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 2048
  • Rejestracja nie, 07 wrz 08
  • Płeć:Nie ustawione
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:Play Fresh(pre-paid)
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 04 listopad 2008 - 09:27

ChrisPL, podaj jaki masz model telefonu
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   krzychu.pl Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 515
  • Rejestracja pon, 06 paź 08
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:centralna polska
  • Operator:Era
  • Taryfa:Mix w Play
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 04 listopad 2008 - 21:45

marcinwalczak87 napisał:

ChrisPL, podaj jaki masz model telefonu


no chyba nie poda tego numeru telefonu jak sam zadaje to pytanie innym...
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   ddluk Ikona

  • Pociskacz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Administratorzy
  • Postów 2479
  • Rejestracja czw, 04 sty 07
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:Gliwice
  • Operator:PLAY
  • Telefon:BlackBerry 9800, Palm Pre 2, Motorola Flipout
  • Taryfa:One Play
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 04 listopad 2008 - 22:00

Ale on zapytał o model a nie numer :P
0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   krzychu.pl Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 515
  • Rejestracja pon, 06 paź 08
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:centralna polska
  • Operator:Era
  • Taryfa:Mix w Play
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 04 listopad 2008 - 22:09

aj, błąd. przyznaję się pokornie do pomyłki :P
0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   ChrisPL Ikona

  • Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 8
  • Rejestracja pią, 09 lis 07
  • Miejscowość:Gdańsk

Napisano 05 listopad 2008 - 00:14

Juz se poradzilem, znalazlem w gigantycznym archiwum smsa z tego numeru :P
0

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   Didi Ikona

  • Masta Blasta
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Obsługa forum
  • Postów 1057
  • Rejestracja śro, 31 paź 07
  • Płeć:Mężczyzna
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:Play Limitowany
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 05 listopad 2008 - 09:56

jak klient nie wie jaki ma numer prosta operacja ktora sie podniecano kilka miesiecy temu *120*nr tel # i l mam na slubozwym jego numer...ot cala mega skomplikowana filozofia...
0

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   smiady Ikona

  • Klikacz
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 235
  • Rejestracja sob, 13 wrz 08
  • Miejscowość:Ostrzeszów
  • Zainteresowania:różne

Napisano 05 listopad 2008 - 15:59

wyjasnij to dokladnie bo nie wiem ??
0

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   Jarem Ikona

  • king nothing!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 2344
  • Rejestracja nie, 04 lis 07
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:Nowy Sącz
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:Play Limitowany
  • Internet w Play?:Tak

Napisano 06 listopad 2008 - 09:43

smiady, chodzi o to, ze po wpisaniu tego *120*nr tel # na wyświetlaczu tego telefonu ktory numer podaliśmy pojawiasie się piekna informacja, ze uzytkownik tego i tego numeru prosi o kontakt.
Regret? That's fucked up word.
0

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych