Powrót G900?
Napisano 31 October 2008 - 17:19
Lista telefonów w ofertach PLAY, to czasami ocean statków widmo. Nie dalej jak rok temu chciałem przejść na abonament, gdzie bym nie poszedł, to mieli modeli telefonów jak na lekarstwo. A 4 miesiące później natomiast wszystkie... G900 to ciekawa zabawka...
Napisano 01 November 2008 - 21:29
Witam. Może ktoś ma namiar na salon PLAY w Warszawie, gdzie jeszcze mają G 900?
Wszystkie Germanosy ze stronki PLAY obdzwoniłem i dochodzę do wniosku, że w W-wa ten telefon to "widmo". Pani z ESHOP powiedziała, że trzeba się dowiadywać tzn. zaglądać codziennie do ESHOP-u.
PS. Czy PLAY nie może się odnieść, co do dostępności G900?
Np. nie ma i nie będzie, a nie w obsłudze klienta mówią że proszę się dowiadywać bo może będzie.
Wszystkie Germanosy ze stronki PLAY obdzwoniłem i dochodzę do wniosku, że w W-wa ten telefon to "widmo". Pani z ESHOP powiedziała, że trzeba się dowiadywać tzn. zaglądać codziennie do ESHOP-u.
Np. nie ma i nie będzie, a nie w obsłudze klienta mówią że proszę się dowiadywać bo może będzie.
Napisano 01 November 2008 - 21:58
pcz_07 napisał:
No rozumiem, to po co ją w nowe cenniki pchają jak może na całą Polskę jest ze dwie słuchawki?
Po to aby wiedzieć w jakiej cenie te dwie ostatnie sztuki sprzedać.....chciałbyś aby cena telefonu była zagadką ?? Są salony które nie potrafią/ nie chcą jej sprzedać więc musi wisieć w cenniku :/
Napisano 01 November 2008 - 22:58
RafalVI napisał:
Pani z ESHOP powiedziała, że trzeba się dowiadywać tzn. zaglądać codziennie do ESHOP-u.
Dokładnie w tym tygodniu w eshopie były dostępne co najmniej 2-3 sztuki Toshiby G900 !!!
pozdrawiam

Logowanie
Temat jest zamknięty