Ostanio uszkodzila sie mi w telefonie wtyczka do ladowania baterii.rusza sie w kazda strone itp. Bateria sie laduje tylko jak pod odpowiednim katem polozy sie telefon.ale to tez graniczy z cudem.nie wspominajac o sluchaniu przez sluchawki. Gwarancja jest ale to nic nie da bo to uszkodzenie mechaniczne.nareperuja w serwisie przy dodatkowej oplacie? Co musze przyniesc im aby nie bzlo problemow?
Strona 1 z 1
wtyczka
Napisano 17 November 2008 - 21:10
Mi też się wyłamała wtyczka! Problem w tym, że całkowicie i wleciała do telefonu. Lata po nim jak grzechotka.
Problemu większego by nie było, bo baterię ładować sobie mogę przez innego uszkodzonego KU800, ale ta wtyczka jak tylko od wewnątrz dotknie styków baterii to telefon się wyłącza, czyli na dzień dzisiejszy jest bezużyteczny.
Do serwisu telefonu nie oddam, gdyż wpadł do wody i naklejki zabezpieczające są różowo-czerwone.
Ew. wiecie może ile serwis by sobie policzył za wymianę wtyczki poza gwarancją, ew. czy da się to zrobić poza serwisem (podobno z KU-250 się nie dało).
Problemu większego by nie było, bo baterię ładować sobie mogę przez innego uszkodzonego KU800, ale ta wtyczka jak tylko od wewnątrz dotknie styków baterii to telefon się wyłącza, czyli na dzień dzisiejszy jest bezużyteczny.
Do serwisu telefonu nie oddam, gdyż wpadł do wody i naklejki zabezpieczające są różowo-czerwone.
Ew. wiecie może ile serwis by sobie policzył za wymianę wtyczki poza gwarancją, ew. czy da się to zrobić poza serwisem (podobno z KU-250 się nie dało).
Strona 1 z 1

Logowanie