Jakość kart SIM
Napisano 24 October 2008 - 21:07
Często zmieniam aparaty co wiąże się z zmianami karty.Zauważyłem że karty SIM PLAY`a bardzo szybko ulegają zużyciu.Już raz wymieniałem ją z tego powodu(zdarły się złote pola :mrgreen: )Stara karta Ery jest pod tym względem dużo lepsza.Ile więc razy można wymieniać za darmo kartę SIM ?Czy każda wymiana jest gdzieś notowana ?Jeśli sypnie się ta której używam obecnie to już będe wymianiał 2 SIM`a.
Napisano 24 October 2008 - 21:10
dlatego wymiana jest za darmo. Wszedzie placisz za to.
z drugiej strony przeszlo rok uzywam tej samej karty i nic sie jej nie dzieje...
Karta ze sluzbowego to chyba pol roku ma, a wyciagana jest codziennie kilkanasice razy.. wiec.. moze masz pecha :mrgreen:
z drugiej strony przeszlo rok uzywam tej samej karty i nic sie jej nie dzieje...
Karta ze sluzbowego to chyba pol roku ma, a wyciagana jest codziennie kilkanasice razy.. wiec.. moze masz pecha :mrgreen:
Regret? That's fucked up word.
Napisano 24 October 2008 - 21:32
Ja jak swego czasu chcialem wymienic karte sim sieci Orange na nowszy typ
to kazali sobie zaplacic 25zl :|
Ta karta sim pamietaj pierwsze startery Idea POP, nawet koles w salonie zalecal
wymienic na nowsza zeby nie bylo problemow z 3G.
Narazie to do sieci Play zmigrowalem, wyszlo taniej no i mam nowa karte sim
to kazali sobie zaplacic 25zl :|
Ta karta sim pamietaj pierwsze startery Idea POP, nawet koles w salonie zalecal
wymienic na nowsza zeby nie bylo problemow z 3G.
Narazie to do sieci Play zmigrowalem, wyszlo taniej no i mam nowa karte sim
Jabber ID: claudec@djabber.pl
Napisano 25 October 2008 - 16:15
dobrze, że ktoś założył ten temat, bo chodziło mi to po głowie już dawno. oczywiście i ja jestem niezadowolony z jakości karty sim. wyciągałem ją może z 5 razy, dodam, że naprawdę ostrożnie i wolno, a karta wygląda jakby miała już parę lat i zaliczyła kilkadziesiąt przejść z telefonu do telefonu. może się powtórzę, ale mając erę, po 4 latach machania po różnych telefonach kartą, wyglądała duuuużo lepiej. wydaje mi się, że to wina kiepskiego materiału (sieć ruszała jakiś czas temu, to oszczędności szuka się wszędzie), a teraz będą ludziom wymieniać po 10 razy. chyba nie wyjdą na tym najlepiej !!!
Napisano 27 October 2008 - 11:14
moją mam od lipca zeszłego roku i nadal działa bez problemów, a telefony często zmieniam a nawet bardzo często i tak samo często jest karta przekładana chociażby tylko po to żeby przez kilka godzin potestować jakiś inny telefon
kliknięcie "pomógł", mi też pomoże i na pewno dowartościuje
Cała Polska czyta klientom, regulaminy promocji, codziennie!
Cała Polska czyta klientom, regulaminy promocji, codziennie!

Logowanie