Przejscie na Mini Mix
Napisano 12 November 2008 - 17:40
Ja mam dalej.... :-)
Napisano 12 November 2008 - 21:22
pcz_07 napisał:
Sam chyba coś wezwę, bo fona sprzedaje i mix nawet nawet tylko te fony, jak chce to go nie ma.
Panie, Panowie, przedstawiciele PLAY, a że tak z ciekawości zapytam: jakie telefony i w jakich ilościach macie obecnie dostępne w swoich punktach? Bo zawsze odnoszę wrażenie, że jak niby w ofercie (cenniku) jest jakiś model w ciekawej cenie, to z jego dostępnością jest krucho... Sam pamiętam czasy z końca 2007 i początku roku jak polowałem na abo z E51... w promieniu 150km od miasta nie było ani jednej sztuki. Były za to listy chętnych... :-)
Napisano 12 November 2008 - 21:57
blindmix napisał:
Sam pamiętam czasy z końca 2007 i początku roku jak polowałem na abo z E51... w promieniu 150km od miasta nie było ani jednej sztuki. Były za to listy chętnych... :-)
E51 w tej chwili jest dostępna bez problemu, to jest tak że jeśli model jest szeroko reklamowany w TV i innych mediach to szybciej schodzi, dlatego rzadziej go widzisz w salonie i przy okazji jeśli chcesz możesz się na niego "zapisac", natomiast jak tylko wchodzi nowa reklama tj nowego modelu to łatwiej dostac te z poprzedniej
kliknięcie "pomógł", mi też pomoże i na pewno dowartościuje
Cała Polska czyta klientom, regulaminy promocji, codziennie!
Cała Polska czyta klientom, regulaminy promocji, codziennie!
Napisano 13 November 2008 - 09:17
ludzie mają problem dostać telefony bo wiecznie czekają na lepszą oferte, a jak już sie przekonają to słyszą "sorry, nie ma i nie będzie", wówczas jest płacz i narzekanie. norma. tylko nie winią siebie (bo siebie najtrudniej) tylko sprzedawce/operatora (bo taki jest zwyczaj).
Napisano 14 November 2008 - 12:18
pidzej napisał:
blindmix napisał:
Sam pamiętam czasy z końca 2007 i początku roku jak polowałem na abo z E51... w promieniu 150km od miasta nie było ani jednej sztuki. Były za to listy chętnych... :-)
E51 w tej chwili jest dostępna bez problemu,...
Pozwolę sobie zauważyć, iż jestem szczęśliwym użytkownikiem od stycznia 2008. Dostawcą nie był natomiast PLAY.

Logowanie