Przejscie na Mini Mix
Napisano 18 October 2008 - 17:30
Witam
Mam juz play karte od przeszło 1,5 roku, ale zauwazyłem ze nie wydaje 50zl ktore wydaje raz na 3 miesiace na telefon ( głownie przez te 200sms co miesiac ), no i pomyslałem sobie ze przeniose sie na mini mix'a, zwłaszcza ze toshiba g500 jest za złotoweczke przy 36 miechach, sprzedam go odrazu i bedzie jakis zastrzyk pieniedzy.
ale dosc tego rozwodzenia sie na tematy mało wazne oto moje pytanie :
mam dosc sporo pieniedzy na koncie, czy jak przejde na mix'a stan mojego konta ulegnie zmianie?
pozdrawiam
Mam juz play karte od przeszło 1,5 roku, ale zauwazyłem ze nie wydaje 50zl ktore wydaje raz na 3 miesiace na telefon ( głownie przez te 200sms co miesiac ), no i pomyslałem sobie ze przeniose sie na mini mix'a, zwłaszcza ze toshiba g500 jest za złotoweczke przy 36 miechach, sprzedam go odrazu i bedzie jakis zastrzyk pieniedzy.
ale dosc tego rozwodzenia sie na tematy mało wazne oto moje pytanie :
mam dosc sporo pieniedzy na koncie, czy jak przejde na mix'a stan mojego konta ulegnie zmianie?
pozdrawiam
Napisano 19 October 2008 - 07:41
Brestinder napisał:
zwłaszcza ze toshiba g500 jest za złotoweczke przy 36 miechach, sprzedam go odrazu i bedzie jakis zastrzyk pieniedzy.
tylko, że nikt jej od Ciebie raczej nie kupi...
Tabaluga napisał:
Teraz mysle nad I600 w abo za 20.
tego to już prawie nie ma w salonach
Napisano 19 October 2008 - 14:16
Narodzie czekający zawsze !!
Poczekaj do urodzin Playa, bo wtedy będzie coś też na pewno.
Jak nie oferta to poczekaj,aż telefon będzie za 1zł- tak ten wymarzony, ten co w 2 dni zniknie z magazynów i stanów..
Wtedy znów poczekasz, bo dobrze jest czekac.
Poczekaj do urodzin Playa, bo wtedy będzie coś też na pewno.
Jak nie oferta to poczekaj,aż telefon będzie za 1zł- tak ten wymarzony, ten co w 2 dni zniknie z magazynów i stanów..
Wtedy znów poczekasz, bo dobrze jest czekac.
Regret? That's fucked up word.
Napisano 19 October 2008 - 15:14
pozostaje też kwestia czy sprzedawca wyrazi chęć dania klientowi takiego telefonu w mini mixie
ja wczoraj odmówiłem sprzedaży g500 klientowi, który chciał ten telefon dla 7-letniego syna :shock:
no ale ludzie niestety mają ze sobą problemy, żadnego dopasowania do swoich potrzeb, najważniejsze że "mam" ale po co to mam to nie wiem, bo przecież z tego nie korzystam, ale fajnie że jest. no i mam wypas za złotek, tylko jak sie wi-fi włącza? hm
no ale ludzie niestety mają ze sobą problemy, żadnego dopasowania do swoich potrzeb, najważniejsze że "mam" ale po co to mam to nie wiem, bo przecież z tego nie korzystam, ale fajnie że jest. no i mam wypas za złotek, tylko jak sie wi-fi włącza? hm

Logowanie