Ehh.. no mam problem dotyczący tego telefonu, po 3 miesiącach zabrałem go pod namiot, co prawda nas tam kilku było ale nie sądziłem,że może się coś z nim stać... rano gdy po niego sięgnałem był cały mokry... oczywiście wszystko porozkręcałem i dałem suszyć. Dwa dni później poskładałem i działał...była jedynie czarna ryska idąca przez cały ekran... z czasem ta ryska zaczęła rosnać i rosnąć zajumjąc pół wyświetlacza, przestały teżdziałać klawisze dotykowe..Wiecie może co mnie czeka?? tel do śmieci? wymiana wyświetlacza i klawiatury?? Dodam,że wyświetlacz nie jest pęknięty i właśnie to jest najdziwniejsze... Proszę o pomoc
Strona 1 z 1
U700 pół ekranu nie widać
Napisano 08 October 2008 - 14:34
korozja nie objawia się od razu tylko stopniowo i stąd wyświetlacz Ci się psuje "po trochu", oddaj na serwis i zrób wymianę odpłatną, nie masz innego wyjścia jeśli chcesz dalej korzystać z tego telefonu
kliknięcie "pomógł", mi też pomoże i na pewno dowartościuje
Cała Polska czyta klientom, regulaminy promocji, codziennie!
Cała Polska czyta klientom, regulaminy promocji, codziennie!
Napisano 08 January 2009 - 22:24
MaTiX napisał:
zabrałem go pod namiot, co prawda nas tam kilku było ale nie sądziłem,że może się coś z nim stać... rano gdy po niego sięgnałem był cały mokry...
czyta się tak stare wpisy na tym blogu i zaczyna się w nich dostrzegać bardzo fajne historie... nieźle musieli razem się chłopaki musieli postarać, ciekawe w jaki sposób xPP
Strona 1 z 1

Logowanie