Przeniesienie numeru z Play do innego operatora
Napisano 05 October 2008 - 09:15
No dobra, jazda z koksem - wiem że może troche szokować temat - ale jeśli mi się w Play nie podoba to jak wygląda migracja do innego operatora? Jakie koszta, jak wygląda procedura ktoś już to przerabiał?
Napisano 05 October 2008 - 09:49
A te 50 zł i ta cała procedura to jest opisana w jakiś cennikach regulaminach?
Napisano 05 October 2008 - 10:03
50 zł tak
procedury nie musisz znać, idź do operatora do którego chcesz się przenieść i oni to załatwią lub powiedzą Ci jak to zrobić. Tak czy tak zawsze najpierw musisz pójść do salonu tamtego opa.
procedury nie musisz znać, idź do operatora do którego chcesz się przenieść i oni to załatwią lub powiedzą Ci jak to zrobić. Tak czy tak zawsze najpierw musisz pójść do salonu tamtego opa.
kliknięcie "pomógł", mi też pomoże i na pewno dowartościuje
Cała Polska czyta klientom, regulaminy promocji, codziennie!
Cała Polska czyta klientom, regulaminy promocji, codziennie!
Napisano 05 October 2008 - 10:45
Wiecie wole wiedziec wiecej niz zalecaja - taki wniosek wyciagnalem po przenoszeniu do play'a - wiecej takich przygód nie chce miec
Napisano 30 October 2008 - 10:12
Jestem ciekawe czy PLAY też robi takie problemy jak np. ORANGE przy odejściu do innego operatora...
Napisano 03 November 2008 - 23:04
a ja znam osobe co przeniosła numer z P4. Nie było problemów. Jeżeli tylko papierki i dane sie zgadzaja to wszystko ładnie chodzi. Co prawda do był pre paid, ale na firme... Wtedy nie bylo jeszcze mini mixa, a o takie cos chodzilo... Plus mial, Plus zarobil klienta. Taki rynek.
Regret? That's fucked up word.
Napisano 03 November 2008 - 23:17
No niewykluczone, że kolejny styczeń w moim życiu i kolejny raz zmienię operatora. Płaska stawka w HEYAH kusi.
Napisano 04 November 2008 - 17:57
Sami widzicie z innym z postów, że w swoich książkach telefonicznych macie mały odsetek ludzi z PLAY... więc 79groszy z HEYAH na numery obsługiwane w PLAY, to stawka standardowa jak na wielką trójcę...
PS. Obowiązuje do Uni, ale bez naliczania sekundowego.
PS. Obowiązuje do Uni, ale bez naliczania sekundowego.
Napisano 05 November 2008 - 08:18
Jak ktoś odbiera dużo rozmów z innych sieci, to mu się nawet opłaca płacić nie 5PLN a 10PLN[!] za "Zbieraj minuty"... Czy coś się opłaca, czy nie, jest, było i zawsze będzie kwstią indywidualną. Nieprawdaż?

Logowanie