2xAbonament 1xmix
Napisano 01 October 2008 - 09:47
nesto15, na pewno masz kumaty punkt w Warszawie bo sam tam pracuje
gdzie bliżej to nie wiem bo jak jezdze po Polsce to odpoczywam a nie mysle o pracy
kliknięcie "pomógł", mi też pomoże i na pewno dowartościuje
Cała Polska czyta klientom, regulaminy promocji, codziennie!
Cała Polska czyta klientom, regulaminy promocji, codziennie!
Napisano 01 October 2008 - 23:24
http://internet.playmobile.pl/maps/
slabo znam sie na śląsku, masz mapke, poradzisz sobie. Raczej nie slyszalem,zeby byly problemy z k800..
slabo znam sie na śląsku, masz mapke, poradzisz sobie. Raczej nie slyszalem,zeby byly problemy z k800..
Regret? That's fucked up word.
Napisano 04 October 2008 - 14:40
Kupuje sobie tego k800i w megamixie 25 co miesiąc i czy jak kupie ten starter za 9 zł to czy bede musial odrazu doladowac za te 25 zł??I czy dostane karte pamięci do niego bo kumpel sobie ostatnio kupil i karty nie dostal a na stronie playa pisze ze karta jest w zestawie.
Napisano 04 October 2008 - 15:17
nesto15, karta jest w wybranych modelach w zalezności od dostawy, innymi słowy kiedyś były od marca chyba juz nie ma 
starter za 9 zł musisz dołądować do 14 dni od aktywacji.
Megamix nie jest na ustaloną kwote, tylko na określony czas, więc może za więcej dołądować a umowa i tak sie nie skórci.
starter za 9 zł musisz dołądować do 14 dni od aktywacji.
Megamix nie jest na ustaloną kwote, tylko na określony czas, więc może za więcej dołądować a umowa i tak sie nie skórci.
Regret? That's fucked up word.
Napisano 07 October 2008 - 16:49
Dzisiaj byłem w punkcie playa a jak wczesniej wspominałem mam wzięte 2 telefony na abonament i abonament na jeden z nich przez 3 ostatnie miesiące nie byl placony na czas i mi koleś powiedzial ze nie dostane tel. w playu jak nie bede płacił regularnie.I rodzi się pytanie czy dostałby ten tel. w mixie brat (pełnoletni) jeżeli wcześniej nie był klientem play na sam dowód osobisty albo na regularnie płacone rachunki za gaz prąd(na play.mobile.pl pisze ze jest to możliwe)albo na coś innego ale bez zaświadczenia o zarobkach??
Napisano 07 October 2008 - 16:58
nesto15 napisał:
Dzisiaj byłem w punkcie playa a jak wczesniej wspominałem mam wzięte 2 telefony na abonament i abonament na jeden z nich przez 3 ostatnie miesiące nie byl placony na czas i mi koleś powiedzial ze nie dostane tel. w playu jak nie bede płacił regularnie.I rodzi się pytanie czy dostałby ten tel. w mixie brat (pełnoletni) jeżeli wcześniej nie był klientem play na sam dowód osobisty albo na regularnie płacone rachunki za gaz prąd(na play.mobile.pl pisze ze jest to możliwe)albo na coś innego ale bez zaświadczenia o zarobkach??
jeśli brat jest pełnioletni to dostanie na podstawie dowodu i np rachunku za prąd, gaz, telefon, mieszkanie itp. ale warunek taki że rachunek ten musi być opłacony w terminie i musi być wystawiony na twojego brata

Logowanie