Jak w temacie, ustawiam sobie dzwonek własny, wszystko działa pięknie... do czasu... zazwyczaj jak wyciszam telefon i następnie waracam do normalnego profilu neizbedana siłą dzonek się sam przestawia i wraca do PLAYowej spręzynki. Nie zawsze jest to automatycznie po zmianie profilu z normalnego na cichy ale dzieje się to stale
Strona 1 z 1
Dzwonek SMSa z ustawionego własnego wraca do PLAYowego
Napisano 18 September 2008 - 11:36
Witam!
Jak w temacie, ustawiam sobie dzwonek własny, wszystko działa pięknie... do czasu... zazwyczaj jak wyciszam telefon i następnie waracam do normalnego profilu neizbedana siłą dzonek się sam przestawia i wraca do PLAYowej spręzynki. Nie zawsze jest to automatycznie po zmianie profilu z normalnego na cichy ale dzieje się to stale
Ma ktoś podobnie ?? :shock:
Napisano 24 September 2008 - 10:12
Pomerol, nie spotkałem się jeszcze z czymś takim a u700 wracał już z różnymi usterkami
wygląda mi to na wadę softu, więc powinna pomóc wymiana - softu oczywiście
kliknięcie "pomógł", mi też pomoże i na pewno dowartościuje
Cała Polska czyta klientom, regulaminy promocji, codziennie!
Cała Polska czyta klientom, regulaminy promocji, codziennie!
Strona 1 z 1

Logowanie