- (7 strony)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
PLAY - nazwa zoobowiazuje ?
Napisano 17 September 2008 - 15:05
zastanawia mnie nazwa play przy innych sieciach nazwy nic nie oznaczaja jednak nazwa play moze cos sugerowac to ze operator jest bardziej multimedialny ? czy to tylko tak nazwali bo to dobrze brzmi ? w sumie troche sa bardziej multimedialni: weekend wideo rozmow za darmo, mms w cenie sms, tanie telefony 3G, portal blogowy i internetowy
Napisano 17 September 2008 - 20:47
Jeżeli chodzi o starą oferte jak najbardziej. Jeżeli mówimy o nowej to już nie jest tak różowo.. droższe mmsy, internet wszystko rozliczane poza pakietami i juz nie jest tak multimedialnie chyba ze mówimy o telefonach do umów.. Najbardziej boli ta stawka za Internet no ale może za pare lat coś sie zmieni w tej kwestii..
Napisano 19 September 2008 - 11:32
A zastanowiliście sie może że Play ma 1.5 roku dopiero.
A budowa masztów samego Playa idze pełna parą, zreszta widać to po ilości miast które są juz w zaisegu Play online, czyli na własnych nadajnikach
Play nigdy nie pokryje całego kraju swoimi nadajnikami, przeciez oni stawiaja nadajniki 3G a ich zasieg jest dużo mniejszy niż nadajników 2g. Tu sie liczy ekonomia, oraz gęstość zaludnienia.
A mulitimedialny to Play jest, videorozmowy fajny bajer, czekam tylko na jakaś ciekawą oferte telewizji w Play i bedzie komplet mulimediów, tylko niech zbija z ceny połączenie za neta
A budowa masztów samego Playa idze pełna parą, zreszta widać to po ilości miast które są juz w zaisegu Play online, czyli na własnych nadajnikach
Play nigdy nie pokryje całego kraju swoimi nadajnikami, przeciez oni stawiaja nadajniki 3G a ich zasieg jest dużo mniejszy niż nadajników 2g. Tu sie liczy ekonomia, oraz gęstość zaludnienia.
A mulitimedialny to Play jest, videorozmowy fajny bajer, czekam tylko na jakaś ciekawą oferte telewizji w Play i bedzie komplet mulimediów, tylko niech zbija z ceny połączenie za neta
Napisano 19 September 2008 - 12:23
KRISSof napisał:
A zastanowiliście sie może że Play ma 1.5 roku dopiero.
No OK ale w koncesji są chyba zobowiazani do pokrycia zasiegiem całego kraju..
Napisano 14 October 2008 - 17:30
smiady napisał:
videorozmowy sa we wszystkich sieciach
zgadzam się - więc czym tu się jarać ?? już dwa lata temu rozmawiałem przez video w erze i to w cenie za normalną minute rozmowy.
może to głupie pytanie, ale gdzie zasadnicza różnica między tym co oferuje play a inni.
w plusie ponoć można obejrzeć wiadomości itd.
albo 2G i 3G ?? sory, ale jestem zielony. :roll:
Napisano 14 October 2008 - 23:38
Cytat
video w erze i to w cenie za normalną minute rozmowy.
Największa różnica byla do maja 2008, potem sie to rozmazało....
Regret? That's fucked up word.
Napisano 15 October 2008 - 17:02
Nie wiem jak jest u Ciebie smiady ale wśród grona moich znajomych MMS'y krążą dość często. To był główny powód dla którego odpuściłem sobie iPhone'a 3G, choć z początku troszkę się na ten "telefon" :/ najarałem. Co do videorozmów to jakoś nie odczuwam potrzeby ich prowadzenia ale może kiedyś...
''...i pamiętajcie aby te plusy nie przysłoniły wam minusów!''
jabber ID: Lipos@aqq.eu
jabber ID: Lipos@aqq.eu
- (7 strony)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »

Logowanie