Strona 1 z 1
jak inne sieci traktuja PLAY ?
Napisano 15 September 2008 - 20:35
operatorzy rozliczaja się miedzy soba, płacą sobie za połączenia zakonczone u nich, pozniej to przeklada sie na koszt minuty w danej sieci. Dlatego połączenia wew sieci zawsze sa tansze, no bo sam sobie op nie bedzie placic, Play zażądał troszkę wiecej za połączenia zakonczone u nich ogolnie rzec biorąc, bo przeciez placi Plusowi dole, i buduje zasieg 3G, z którego docelowo ma korzystać wiecej operatorów, dlatego UKE zezwolilo na taki manewr.
tak zapowiadaja od samego początku.
Cytat
czy play bedzie pierwsza siecia gdzie 3G bedzie na cala polske
Regret? That's fucked up word.
Napisano 17 September 2008 - 23:34
Cytat
i zrealizują plany bo nie ma innej opcji tylko ciekawe czy się uda w zapowiadanym terminie?
kliknięcie "pomógł", mi też pomoże i na pewno dowartościuje
Cała Polska czyta klientom, regulaminy promocji, codziennie!
Cała Polska czyta klientom, regulaminy promocji, codziennie!
Napisano 22 September 2008 - 17:00
Tak mi wlasnie przyszlo na mysl... pytanie : Jak inne sieci traktują Play" .. moze i to nie o to chodzi ale ostatnio przychodzi młody chłopaczek z pytaniem: Przepraszam,a czy to prawda ze w Play'u po zakonczeniu abonamentu trzeba oddac telefon? " albo " czy to prawda ze nie ma naliczania sekundowego i jezeli placi sie 1 zł za telefon to po zakonczeniu abonamentu trzeba zaplacic za telefon tyle ile kosztuje na karte? " Byłam w szoku. a skad chłopak posiadał informacje? " Bo tak mi powiedzieli w Erze " .. poprostu nie lubia Play'a i juz
hehe pozdrawiam serdecznie :mrgreen:
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that.
Napisano 23 September 2008 - 17:50
Jarem napisał:
...buduje zasieg 3G, z którego docelowo ma korzystać wiecej operatorów, dlatego UKE zezwolilo na taki manewr.
Posługując się tą samą logiką można dojść do wniosku, że za to, że z nadajników 3G mają korzystać i inni operatorzy, nie powinni zwiększać stawek
P.S. W erze, to tylko dobre są .... bliźniaczki
Napisano 24 September 2008 - 17:01
Misiek napisał:
Jarem napisał:
...buduje zasieg 3G, z którego docelowo ma korzystać wiecej operatorów, dlatego UKE zezwolilo na taki manewr.
Posługując się tą samą logiką można dojść do wniosku, że za to, że z nadajników 3G mają korzystać i inni operatorzy, nie powinni zwiększać stawek
P.S. W erze, to tylko dobre są .... bliźniaczki
Jeżeli chodzi o posługiwanie się logiką... no i czytanie ze zrozumieniem oczywiście
Wyższe stawki=>więcej pieniędzy=>szybszy rozwój infrastruktury.
Te wyższe stawki idą właśnie do Play, nie do kieszeni innych operatorów.
''...i pamiętajcie aby te plusy nie przysłoniły wam minusów!''
jabber ID: Lipos@aqq.eu
jabber ID: Lipos@aqq.eu
Napisano 30 October 2008 - 11:02
Oczywiście, że opłaca się być w PLAY, bo z założenia pierwotnego masz tę samą stawkę do wszystkich operatorów...
Strona 1 z 1

Logowanie