Aha, za odpowiedzi typu 'google.pl - tam znajdziesz wszystko' z góry dziękuje-już szukałem...
Strona 1 z 1
Mobile tracker-temat drugi.
Napisano 09 September 2008 - 23:44
Cóż, szczerze mówiąc nie znam się na samsungach, jestem zapalonym fanem nokii z serii e, ale miałem szczęście znaleźć samsunga L760. Niestety nie wiedziałem o takiej funkcji jak MOBILE TRACKER i nieświadomie włożyłem swoją kartę sim, następnie uruchamiając telefon. Oczywiście w wypadku gdy karta nie byłaby zarejestrowana problemu by nie było, jednakże mam telefon na abonament. Nie jestem w stanie sprawdzić czy ten samsung ma aktywną funkcję trackingu gdyż nie znam hasła dostępu (nie jest standardowe - 00000000). Sprawdziłem biling i nie ma wpisu o wysłaniu smsa na numer jakiego bym nie znał. W tym momencie pojawia się moje pytanie-gdy telefon wysyła owego powiadamiającego smsa bez mojej wiedzy na czyjś numer wcześniej zdefiniowany przez właściciela, to czy będzie po tym ślad w moim bilingu? Jeżeli tak to lepiej oddać ten telefon...a jeżeli nie...
:D:D jeden telefon więcej
Aha, za odpowiedzi typu 'google.pl - tam znajdziesz wszystko' z góry dziękuje-już szukałem...
Napisano 10 September 2008 - 15:22
wgranie softu nie stanowi problemu-już nawet zaopatrzyłem się w nowy soft. Problem polega na tym, że jeżeli MT był włączony to poszedł sms z moim nr telefonu do kogoś...:/ Dlatego pytam się czy możliwe jest by w bilingu nie było żadnej wzmianki o tym sms'ie? Jeżeli nie tzn. że MT był wyłączony i teraz już spokojnie mogę zflashować ten telefonik:D
[ Dodano: 2008-09-19, 01:19 ]
Nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie?
[ Dodano: 2008-09-19, 01:19 ]
Nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie?
Napisano 18 November 2009 - 17:34
W bilingu jednak będzie ślad, natomiast w telefonie nie będzie nic o tym, żeby jakiś sms został wysłany.
Strona 1 z 1

Logowanie