Mój Play: samsung z630 - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

samsung z630

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Fiftii Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 14
  • Rejestracja Sat, 17 Mar 07
  • Miejscowość:Gdańsk

Napisano 23 March 2007 - 21:50

Mam z nim jeden problem. Nie jest bardzo istotny jednak potrafi irytować ;] A więc, klawiatura. Dziwnie się na niej pisze, tak jakbym naciskał wypukłą naklejkę. Czuć jakby się "przyklejała" i "odklejała". Chciałem zapytać czy to tylko tak na poczatku jest, czy normalnie w każdym modelu :/ to przyklejanie, odklejanie czuć POD klawiaturką
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   khriss Ikona

• Play boy
  • PipPipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 499
  • Rejestracja Fri, 19 Jan 07
  • Miejscowość:Wawa/Wrocek
  • Zainteresowania:Gadżety
  • Operator:Era
  • Taryfa:Mix w Play

Napisano 27 March 2007 - 14:52

Mam taki pomysł. Weź swój telefon, idź z nim do salonu PLAY i zobacz jak sprawa wygląda na innych słuchawkach. Jeśli tak samo to widac tak ten model ma. Jeśli nie, to może można to zareklamować. Ciężko wyczuć co się dzieje, tak na opis. W moim testowym Z370 nie ma tego co opisujesz.
Kinetic Humanoid Responsible for Infiltration and Scientific Sabotage
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Sekator Ikona

• Klikacz
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 293
  • Rejestracja Tue, 20 Mar 07
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 27 March 2007 - 15:58

Fiftii napisał:

Mam z nim jeden problem. Nie jest bardzo istotny jednak potrafi irytować ;]

Myślę jednak, że przesadzasz po prostu inny telefon inna klawiatura, a tak się zapytam - jaki wcześniej miałeś tel ?

@ poprawka po słusznej uwadze, nadal myślę jak tester :) ale resztę zostawiam
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   khriss Ikona

• Play boy
  • PipPipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 499
  • Rejestracja Fri, 19 Jan 07
  • Miejscowość:Wawa/Wrocek
  • Zainteresowania:Gadżety
  • Operator:Era
  • Taryfa:Mix w Play

Napisano 27 March 2007 - 18:25

Zastanawia mnie dlaczego odsyłasz go do Z370 skoro on się pyta o z630 ??? Dwa różne telefony. Nawet klawiatura jest inna. fakt, producent ten sam i klawiatura równie płaska, ale jest zauważalna różnica w niej. Chociażby rozdzielenie klawiszy w z370.

EDIT:
Byłem wczoraj w salonie PLAY. I specjalnie popatrzyłem na ten Z630. No i w tym modelu salonowym (włączonym, fajna sprawa) nie zaobserwowałem problemu o któym pisze Fiftii. Tak więc jeśli rzeczywiście masz jakieś przyklejanie się klawiszy to zgłoś się do salonu.
Kinetic Humanoid Responsible for Infiltration and Scientific Sabotage
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Fiftii Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 14
  • Rejestracja Sat, 17 Mar 07
  • Miejscowość:Gdańsk

Napisano 29 March 2007 - 07:49

ok wielkie dzięki :) w wolnym czasie skocze tam do nich i zobaczę ;-)
0

#0 Bot Reklamowy

• Reklama
  • Grupa Reklama

Napisano --

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Matti Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 17
  • Rejestracja Mon, 10 Sep 07
  • Miejscowość:Dębica

Napisano 03 November 2007 - 16:46

i co pomogło ?? Rozwiazali problem z tą klawiaturą??
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   BarthezzLodz Ikona

• Play boy
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 317
  • Rejestracja Sun, 30 Sep 07
  • Miejscowość:Łódź

Napisano 03 November 2007 - 18:59

No nie mogę... po co odgrzewać tzw. stare kotlety - temat sprzed 7 m-cy... Gdyby kolega chciał, to już dawno podzieliłby się z nami swoimi przeżyciami...
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Matti Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 17
  • Rejestracja Mon, 10 Sep 07
  • Miejscowość:Dębica

Napisano 04 November 2007 - 13:57

rozumiem Twoją irytację, ale ja jestem nowym użytkownikiem tego forum i nie wiem, nie czytałem o wszystkim, a zapytalem bo jestem ciekawy, a są tez tacy, którzy się nie podzielą takimi informacjami i trzeba się pytać.
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   GieKSa Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 7
  • Rejestracja Sat, 17 Nov 07
  • Miejscowość:OS

Napisano 17 November 2007 - 21:46

Witam,
To mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość. Myślę żeby wsiąść ten telefon w Playu w abonamencie za 50PLN i mam jedno pytanie (obecnie Sami Swoi, Siemens A62 od 2 lat). Czy można dokupić silniejszą baterię (jaką, bo nie znalazłem modelu baterii do tej komórki, może macie link np. na allegro), ile taka przyjmemność by mogła kosztować i czy to może dać jakieś wymierne korzyści,i i - jeżeli ktoś ma jakieś przypuszczenia - czy dużo by to wyszło gdybym jednocześnie sprzedał oryginalną baterię, i czy to jakoś na gwarancję może wpłynąć? To takie jedno rozbudowane pytanie ;) Dotychczas miałem jedną komórkę i brak tego typu problemów. Do tego:

"Fabrycznie nowa, wysokiej jakości bateria do SAMSUNG Z400 i inne. 1500mAh 3.6V li- polimerowa" - Allegro za 19 PLN
A ludzie narzekają w fonach na baterię. To czemu poprostu nie kupić silniejszej? Na allegro piszą, że nawet 3200mAh (pewnie to jakiś kit, ale jednak robi wrażenie, przy 800, czy 900 dla z630) - to powinno lata trzymać . To nic nie daje, czy jak?
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   limonka Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 10
  • Rejestracja Mon, 12 Nov 07
  • Miejscowość:białka

Napisano 23 November 2007 - 11:41

Zasysanie, odsysanie to normalka w tym modelu. Podejrzewam, ze zalezy to od wilgotnosci. U mnie to samo, ale odkad grzejniki gorace, to nie zauwazylem w/w objawow.
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   misioooo Ikona

• Play boy
  • PipPipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 477
  • Rejestracja Wed, 26 Sep 07
  • Miejscowość:Wrocław
  • Operator:PLAY
  • Telefon:HTC Trinity, HTC Touch Dual
  • Taryfa:Inna
  • Internet w Play?:Tak

Napisano 28 November 2007 - 12:03

Baterie ponad 1500-1600 mAh to pic na wodę - fizycznie aby uzyskać większą pojemność trzeba i gabaryty baterii troszkę zmienić. Skoro bateryjka oryginalna ma powiedzmy 1000mAh to jak w tej samej wielkości baterii zmagazynujesz 3000mAh?
Te tanie baterie z Allegro o większej pojemności bardzo często trzymają tak samo lub krócej niż oryginały o małej pojemności. Dodatkowo po pół roku lubią trzymać już tylko kilka godzin - przerabiałem to wielokrotnie przy siemensie c65 oraz SX1 - oryginał 900mAh dużo wytrzymalszy i żywotniejszy od allegro 1400mAh. O tych pseudo 3k mAh nie wspomnę.
0

Strona 1 z 1