Jaki telefon MIX??
Napisano 20 August 2008 - 17:45
Żeby nie zaczynać nowego tematu- to podłączę się do tego.....
Planuję w niedługim czasie podpisać umowę z PLAY - mix na 3 lata... I mam dylemat odnośnie wyboru- do 200 max. dopłata....Z tych co zobaczyłam- to moimi faworytami są na razie LG kt 520 (najbardziej mi się podoba, ale mówią,że lg to szajs...) samsung u800 ( średnio ,najmniej z tych 3 - ale ponoć dobry) , nokia 6120 (tylko czy opłaca się dopłacać i czy dla nastolatki potrzebny jest telefon z symbianem i w ogóle...) Co radzicie?A może macie swoje propozycję- a niedawno pozbyłam się 6300- i żebym nie była niemile zaskoczona...
Planuję w niedługim czasie podpisać umowę z PLAY - mix na 3 lata... I mam dylemat odnośnie wyboru- do 200 max. dopłata....Z tych co zobaczyłam- to moimi faworytami są na razie LG kt 520 (najbardziej mi się podoba, ale mówią,że lg to szajs...) samsung u800 ( średnio ,najmniej z tych 3 - ale ponoć dobry) , nokia 6120 (tylko czy opłaca się dopłacać i czy dla nastolatki potrzebny jest telefon z symbianem i w ogóle...) Co radzicie?A może macie swoje propozycję- a niedawno pozbyłam się 6300- i żebym nie była niemile zaskoczona...
Napisano 20 August 2008 - 18:07
Troskliwy Miś napisał:
A ile wydajesz na telefon? Bo abo 40 po odliczeniu upustu, z ceną telefonu i aktywacji to jakieś 35 zł miesięcznie. O wiele więcej minut, i umowa na 24 miesiące, a nie 3 lata.
Hm- sama nie wiem- ale na pewno nie stać mnie,żeby płaci więcej niż to 35 zł miesięcznie- więc z abonamentem to nie wiem..I jeszcze takie pytanie 35 co miesiąc czy przeliczając na 24 miesiące średnia to 35?
Samsung kosztuje 300 stówy a to zdecydowanie za dużo.... 200- jest za dużo,ale gdyby się opłacało to bym pomyślała,ale więcej...
[ Dodano: 2008-08-20, 19:33 ]
No to jak to jest z tym abonamentem? 35 złotych to średnia(bo jest coś tam,że do końca roku Ozł)- czy co miesiąc będzie 35 złotych?
Napisano 21 August 2008 - 15:12
Absolwentko - tak, jest to średni koszt umowy. Ale: dostajesz za to o wiele więcej minut niż by wynikało z prostego policzenia. Przy mixie, masz 50 minut do wszytkich (maximum, bo na początek 42), zaś w abonamencie 87. Dwa: zapłacisz jedną fakturę pełną - październikową, następną dopiero w lutym. Jaki telefon? L760, U800, F330, może SE W880i, Nokia 6120C.. raczej nie.
Najlepsza sygnaturka, to brak sygnaturki.

Logowanie