Najwieksza wpadka Playa w ofercie internetu??
Napisano 17 July 2008 - 21:56
Tak trudno pomyslec????
Jak mam zainstalowac modem jak nie mam napedu????
To tak, jak by w salonie samochodowym sprzedawali auto bez kluczykow.
Napisano 18 July 2008 - 00:59
ddluk napisał:
ehhh.ehhhh. Czytalem instrukcje. I co nawet jak zobaczy jako naped (pendrive)? zainstaluje z niego sterowniki? Mam na mysli Toshibe G450. Zreszta sterowniki nie sa mi az tak bardzo potrzebe, jak program do zarzadzania internetem (wellPhone)
Jarem napisał:
biorąc modem nie wiedziales ze trzeba bedzie jakos zainstalowac?
ale ten Play nie dobry no ,jasny gwint".
Nie bede sie licytowal czyj laptop jest jak auto bez kluczykow-moj, czy Twoj. Poniewaz moze mamy inne wymagania. Ja mam 1kilogramowego beznapedowca. Ty mozesz miec cos na 17". Przy okazji znasz jakiegos producenta, ktory nieudostepnia swoich sterownikow w necie?
DaNTe napisał:
Zle przeczytales, albo zrozumiales. Chodzi mi o internet a nie medium (CD, pendrive, itp)
O czym jest to forum? O czym mozna tu pisac, albo powinno sie w/g Ciebie. A tak na powaznie to napisalem do Playa i nawet dzwonilem i rozmawialem z informatykiem (niby). I podzielil moje zdanie.
ps. Przepraszam za bledy w pisowni
[ Dodano: 2008-07-18, 02:59 ]
ddluk. Masz racje z ta instrukcja. Bardzo dobrze Cie rozumiem. Ale w moim przypadku na Viscie proces instalacji przebiegl nieco inaczej.
Napisano 18 July 2008 - 05:26
domag napisał:
Tak trudno pomyslec????
Pytasz ludzi na forum które nie jest oficjalne więc nasza "moc twórcza" raczej jest mała w stosunku co PLAY ma robić
Napisano 18 July 2008 - 09:19
Po co ci to. Nie możesz utworzyć połączenia ręcznie(już zapomniałem jak to się robi- siedze na ubuntu). To jest chwila i po bólu.
Napisano 18 July 2008 - 10:19
A co mial informatyk dyskutowac z Toba.. najszybsza droga podzielic zdanie petenta, poklepac po ramieniu i miec go z glowy
Napisano 18 July 2008 - 15:47
domag napisał:
ale o co chodzi?
przeciez na tej toshibe jest tez ten programik?
w kazdym razie ja mam, od razu wykryl, zainstalowal (pod vista) i smiga bez problemu.
gorzej po xp jest ze strownikami - chyba nie dopracowali, bo u mojego chlopaka sa nieziemskie problemy z tym modemem.
ale to juz inna bajka.
Napisano 18 July 2008 - 16:22
Do kierownika, naczelnika, moderatora.
Nawet nie wiesz ile ludzi z Playa czyta wasze forum. W Lodzi znam (bywam) w 4 salonach. I założę się, że dzień w pracy zaczynają od Waszego forum. Co bardzo mnie cieszy !!!! ..........bo ja też tak robię.
Napisano 18 July 2008 - 23:32
domag napisał:
tylko, że wiele osób kupuje neta bo jeszcze nie ma dostępu do sieci więc sterowniki do pobrania im nie pomogą....aczkolwiek mam nadzieje, że dożyjemy czasów gdzie wszystkim będzie dobrze
Ps. Cieszy mnie fakt, że poradziłeś sobie z tym problemem
Napisano 19 July 2008 - 08:58
Napisano 19 July 2008 - 20:31
Na razie tu wrzucilem, jak pojawi sie na naszym serwerze, to oczywiscie usune
Napisano 20 July 2008 - 00:14
Napisano 30 October 2008 - 10:33

Logowanie