Wyścig zbrojeń
Napisano 27 June 2008 - 11:31
Ja mam takie pytanie odnośnie tego konkursu.
Dziś o 12 wysłałem sms'em kod który wcześniej mi przyznano i po chwili otrzymałem wiadomość:
GRATULACJE! Wygrywasz jedna z atrakcyjnych nagrod. O sposobie odbioru nagrody poinformujemy Cie telefonicznie.
Pozdrawiamy PLAY
No i co można z tego wywnioskować? Chyba tylko to, że udało mi się zdobyć jedną z nagród, no właśnie otóż niestety nie, po chwili przychodzi kolejny sms o treści:
Dzieki za zgloszenie. Niestety ktos byl szybszy od Ciebie. Masz szanse na nagrody do 26 lipca do godziny 12.
Zapraszamy do dalszej gry. PLAY
Nic bym z tego nie robił gdybym nie dostał tego pierwszego sms'u o wygranej. Dlaczego w ogóle najpierw przychodzi wiadomość o wygranej a później, że mi się nie udało?
Wiadome jest, że się troche zdenerwowałem po tym następnym sms'ie i chcę aby ktoś mi odpowiedział dlaczego tak się stało. Bo jeśli przychodzi wiadomość o wygranej a po chwili, że jednak się nie udało to mam prawo się dowiedzieć dlaczego tak to jest. Bo nie powiem ale to są jakieś kpiny
Dziś o 12 wysłałem sms'em kod który wcześniej mi przyznano i po chwili otrzymałem wiadomość:
GRATULACJE! Wygrywasz jedna z atrakcyjnych nagrod. O sposobie odbioru nagrody poinformujemy Cie telefonicznie.
Pozdrawiamy PLAY
No i co można z tego wywnioskować? Chyba tylko to, że udało mi się zdobyć jedną z nagród, no właśnie otóż niestety nie, po chwili przychodzi kolejny sms o treści:
Dzieki za zgloszenie. Niestety ktos byl szybszy od Ciebie. Masz szanse na nagrody do 26 lipca do godziny 12.
Zapraszamy do dalszej gry. PLAY
Nic bym z tego nie robił gdybym nie dostał tego pierwszego sms'u o wygranej. Dlaczego w ogóle najpierw przychodzi wiadomość o wygranej a później, że mi się nie udało?
Wiadome jest, że się troche zdenerwowałem po tym następnym sms'ie i chcę aby ktoś mi odpowiedział dlaczego tak się stało. Bo jeśli przychodzi wiadomość o wygranej a po chwili, że jednak się nie udało to mam prawo się dowiedzieć dlaczego tak to jest. Bo nie powiem ale to są jakieś kpiny
Serce w bieli, krew w czerni na zawsze wielkiemu JUVENTUSOWI wierni
Napisano 27 June 2008 - 12:11
No właśnie na 100% poszedł jeden sms, no chyba że u nich w bazie doszło jako dwa ale szczerze to bardzo wątpie, chcę tylko żeby mi wyjaśnili tą sytuacje bo jest to trochę conajmniej dziwne nie pisząc dosadniej
Napisano 27 June 2008 - 22:56
zostaje czekać na ewentualny telefon
Napisano 28 June 2008 - 15:32
No telefonu jak do tej pory się nie doczekałem i zapewne się nie doczekam, widzę również, że tu się też zabardzo niczego nie dowiem ale dzięki za odpowiedzi, chyba pojade do salonu Play'a i im przedstawie tego smsa, ale to niestety nie teraz bo w chwili obecnej nie mam tego telefonu
Napisano 28 June 2008 - 18:53
dostałem takiego samego jak Ty. Zarówno o wygranej jak i przegranej. Tyle że ja wysłałem 2 smsy. Pierwszy wygrał, drugi już nie.
Napisano 28 June 2008 - 21:23
chwila po tym jak wysłałem do nich esa. Nie zadzwonili. Być może chcą aby utrzymywac aktywne konto w razie ewentualnego telefonu od nich. Bo jak wiadomo , przychodzace połączenia są aktywne 2 tygodnie
Napisano 01 July 2008 - 10:00
Mówicie, że będą dzwonić dopiero po upływie tych 14 dni? Na dobrą sprawe nigdzie niema informacji kiedy zadzwonią, jeśli ktoś coś będzie wiedział to niech napisze bo ja mam ten starter za 3 zł i się zastanawiam czy jest sens doładować, albo pójde do salonu Play i może mi powiedzą
[ Dodano: 2008-07-17, 12:30 ]
Dziś odpaliłem starter na moim telefonie wysłałem smsa o 12 i... znowu wygrałem. Jednak pewnie jest tak jak pisał Ralf a dzwonili już do Ciebie w tej sprawie?
[ Dodano: 2008-07-18, 16:53 ]
Wczoraj po 2,5 godz dostałem tel z wygraną
[ Dodano: 2008-07-17, 12:30 ]
Dziś odpaliłem starter na moim telefonie wysłałem smsa o 12 i... znowu wygrałem. Jednak pewnie jest tak jak pisał Ralf a dzwonili już do Ciebie w tej sprawie?
[ Dodano: 2008-07-18, 16:53 ]
Wczoraj po 2,5 godz dostałem tel z wygraną
Napisano 19 July 2008 - 18:46
Play rozdawał w większych miastach promocyjne startery 3zł + 5zł miesięcznie przez 2 lata chyba. No i dzwoniąc pod taki numer dostajesz jako posiadacz tego startera specjalny kod który wysyłasz najbliżej po 12 codziennie i zgarniasz nagrody 
Więcej info TUTAJ.
Konkurs trwa do 26.07.08, ja kupiłem starter na allegro :mrgreen: I mam nadzieję, że uda mi się jeszcze raz 8-)
Więcej info TUTAJ.
Konkurs trwa do 26.07.08, ja kupiłem starter na allegro :mrgreen: I mam nadzieję, że uda mi się jeszcze raz 8-)
Napisano 20 July 2008 - 00:09
a ja wygrałem i jeszcze nie dzwonili
Napisano 20 July 2008 - 16:13
Ravi szczerze to Ci powiem, że nie jestem przekonany co do wygranej bo zadzwoniła do mnie pani o ślicznym głosie i powiedziała, że niby wygrałem telefon... ale tak do mnie to nie dotarło i nie jestem pewien czy to ten co jest na tej ulotce czy jakaś inna nagroda więc zobaczymy

Logowanie