Dziś w koncu dostalem pakiet 200 sms i pakiet 30 min do play jednak za ten pakiet minut została pobrana drugi raz oplata 6 zł ;/ Czy dotknęło to innych uzytkowników play karty również? a tych co korzystaja z 1000sms?
Strona 1 z 1
Awaria Pakietów
Napisano 03 June 2008 - 10:50
Dzisiaj w nocy zostały przyznane te pakiety, ale kasy za wysłane SMSy nie odzyskałem...
Co do Twoich 6 zł, to zadzwoń na BOK (1 zł), zgłoś przez www (kilka dni czekania) alo idź do salonu (nie płacisz 1 zł, nie czekasz kilku dni, ale musisz ruszyć 4 litery z domu :mrgreen: )
Co do Twoich 6 zł, to zadzwoń na BOK (1 zł), zgłoś przez www (kilka dni czekania) alo idź do salonu (nie płacisz 1 zł, nie czekasz kilku dni, ale musisz ruszyć 4 litery z domu :mrgreen: )
Jeśli Ci pomogłem to kliknij "POMÓGŁ" - mi to też pomoże i na pewno dowartościuje ! :mrgreen:
G Ó R N O Ś L Ą S K I K L U B S P O R T O W Y T Y C H Y
G Ó R N O Ś L Ą S K I K L U B S P O R T O W Y T Y C H Y
Napisano 06 June 2008 - 20:35
pakiety zostały już naprawione.
pakiet 200 sms- zwrócona kasa za wysłane smsy z 1 do 3 czerwca dodano pakiet
pakiet 1000 sms- zwrócona kasa za wysłane smsy z 1 do 3 czerwca dodano pakiet, oddano ponownie pobraną kwotę za ponowne połączenie,
pakiet 30 minut- dodano minuty, zwrócono podwójnie pobraną opłatę aktywacyjną, zwrócono za połączenia od 1 do 3
pakiet taniej z wybranymi numerami- omyłkowo dostaliście 100 minut na zbieraj minuty- został on nadal, dodano poprawnie 240 minut anulowano źle pobraną drugą opłatę miesięczną za pakiet...
ufff to chyba wszystko...
aha, nie piszcie o rekompensatę bo i tak nie przyznają, chyba że nastąpi błąd konsultanta...
no i oczywiście otrzymacie wszyscy szablonową wiadomość...
pakiet 200 sms- zwrócona kasa za wysłane smsy z 1 do 3 czerwca dodano pakiet
pakiet 1000 sms- zwrócona kasa za wysłane smsy z 1 do 3 czerwca dodano pakiet, oddano ponownie pobraną kwotę za ponowne połączenie,
pakiet 30 minut- dodano minuty, zwrócono podwójnie pobraną opłatę aktywacyjną, zwrócono za połączenia od 1 do 3
pakiet taniej z wybranymi numerami- omyłkowo dostaliście 100 minut na zbieraj minuty- został on nadal, dodano poprawnie 240 minut anulowano źle pobraną drugą opłatę miesięczną za pakiet...
ufff to chyba wszystko...
aha, nie piszcie o rekompensatę bo i tak nie przyznają, chyba że nastąpi błąd konsultanta...
no i oczywiście otrzymacie wszyscy szablonową wiadomość...
LG P500 - Play Mix III 15/50
Samsung Galaxy Gio - All inclusive MAX 115
Huawei e220 - PlayOnline 14GB // 2MB/s // 34,50zł/msc
Huawei e173u-2 - PlayOnline 19GB // 4MB/s // 49,50zł/msc
Jeśli Ci pomogłem to kliknij "pomógł".
Samsung Galaxy Gio - All inclusive MAX 115
Huawei e220 - PlayOnline 14GB // 2MB/s // 34,50zł/msc
Huawei e173u-2 - PlayOnline 19GB // 4MB/s // 49,50zł/msc
Jeśli Ci pomogłem to kliknij "pomógł".
Strona 1 z 1

Logowanie