Pomocy
Napisano 29 May 2008 - 11:05
Najgorzej to żałuje minut do wszystkich z usługi Zbieraj Minuty
Zależy mi na utrzymaniu numeru wiec nie mogę wyrzucić tej karty do śmietnika i poszukać nowego numeru w Play ze stara ofertą na kartę.
Może macie jakieś lepszy pomysł niż mój?
Napisano 29 May 2008 - 11:30
G Ó R N O Ś L Ą S K I K L U B S P O R T O W Y T Y C H Y
Napisano 29 May 2008 - 11:47
Masz nauczkę - nie wpisuj nieznanych kodów następnym razem i/lub nie baw się telefonem - to nie zabawka! :mrgreen:
Napisano 29 May 2008 - 11:49
Wiem, ze jest to kiepska sprawa... ale nawet w sytuacjach, gdzie widzi się, że klinet wstukuje kolejno
*101#
*102#
...
*107#
no to musi być przypadek ale i tak zmienić na starą nie dadzą... Straszenie zmianą operatora też nic nie da...
Samsung Galaxy Gio - All inclusive MAX 115
Huawei e220 - PlayOnline 14GB // 2MB/s // 34,50zł/msc
Huawei e173u-2 - PlayOnline 19GB // 4MB/s // 49,50zł/msc
Jeśli Ci pomogłem to kliknij "pomógł".
Napisano 29 May 2008 - 11:51
tomo napisał:
A co kogo to interesuje ?
Jak można przez przypadek włączyć sobie włączyć nową taryfę ?
Kolega chciał się pobawić, to się pobawił, teraz ma nauczkę.
Doki napisał:
Jak ktoś się lubi tak bawić, wklepując nieznane mu kody to tak ma.
Doki napisał:
a ja bym poszedł po rozum do głowy, i nie bawił się, jak nie wiem do czego co służy :mrgreen:
[ Dodano: 2008-05-29, 12:53 ]
semek1987 napisał:
Jeśli nie chcecie mieć nie miłych sytuacji, nie bawić się kodami.
Napisano 29 May 2008 - 11:56
Napisano 29 May 2008 - 11:59
toster7 napisał:
Swietny pomysl, ma to tyle sensu co np klucenie sie ze " nie wiedzialem ze smsy sa poza abonamentem dlatego chce zerwac umowe". Lista kodow jest podana, Play nie ukrywa do czego sluza poszczegolne kody.
Jakos nie chce mi sie wierzyc ze ktos moze przez przypadek wprowadzic *107#, tymbardziej ze kody z ktorych sie korzysta to 101 102 i 103, a przeciez wpisujac kod widzisz na ekranie jaki kod wpisales, trzeba jeszcze wcisnac zadzwon.
Napisano 29 May 2008 - 12:02
dukas napisał:
A można wiedzieć, gdzie?
Napisano 29 May 2008 - 12:04
Cytat
Masz rację, mam nauczkę...
Same straty, oprócz tego straciłem pakiet dodatkowych złotówek które zostały mi z doładowania. Masakra.
Humor mam przez to popsuty.
Fakt jest taki, że zmiana taryfy nie powinna być poprzez krótkie kody, przynajmniej nie takie proste i krótkie, powien być kolejny krok potwierdzenia zmiany. U innych jest tak, że zmiany takie dokonuje sie poprzez SMS.
EDIT:
Może jeszcze dodam, ze "wcisnąłem przypadkiem" znaczy ze nie wiedząc o konsekwencjach. Jak ktoś wyżej napisał, pod pozostałymi kodami mamy możliwość podglądu pakietów a nie ich zamawiania.
Napisano 29 May 2008 - 12:07
Lista kodow ussd co prawda nie ma tam *107# ale ta informacja jest tutaj:
http://web.playmobil...erta/index.html
i byla ona wysylana do wszystkich uzytkownikow starej play karty. Lista podstawowych kodow rowniez znajduje sie na starterze.
[ Dodano: 2008-05-29, 13:10 ]
toja napisał:
Wolisz darmowym kodem czy platnym smsem, lub 1 zl za polaczenie z *500 ?
wg mnie to swietny pomysl ze bezplatnymi szybkimi kodami mozesz kontrolowac swoje konto, lacznie ze zmiana/aktywacja uslug.
Napisano 29 May 2008 - 12:18
dukas napisał:
Ja nie dostałem - dowiedziałem się z tego forum

Logowanie