Dostępnośc tego telefonu
Napisano 16 May 2008 - 14:38
Dziś dostałem taką odpowiedź od jednego z salonów Playa na pytanie o dostępność N73:
"Modelu tego nie ma na magazynie w centrali w Warszawie, więc na tą chwilę nie jest nigdzie dostępny. Najszybciej spodziewamy się go na przełomie maja i czerwca. Proszę o kontakt za 2 tygodnie. Wtedy poznamy szczegóły. Pozdrowienia
"
"Modelu tego nie ma na magazynie w centrali w Warszawie, więc na tą chwilę nie jest nigdzie dostępny. Najszybciej spodziewamy się go na przełomie maja i czerwca. Proszę o kontakt za 2 tygodnie. Wtedy poznamy szczegóły. Pozdrowienia
Napisano 16 May 2008 - 18:27
ja bylem dzisiaj w 3 punktach gdzie dzowniac przez telefon powiedziano mi ze nie mieli wogole tego modelu. co sie okalazlo w tych samych punktach co dzis odwwiedzilem te nokie byly. wynika z tego ze robia ludzi w bambo :/. zal mi playa. w ten sposob to oni dlugo nie pociagna
Napisano 17 May 2008 - 09:56
DaNTe napisał:
Ludzie a ile chcecie kupować staroć zwany N73 ?? ten telefon ma swój czas na odejście w zapomnienie.
Za zlotowke dostajemy symbianowca z wielkim wyswietlaczem i 3,2 megapikselowa kamerka. Ten telefon jest jednym z lepszych, jakie zrobila nokia i jeszcze dlugo moze sie on przysluzyc.
"czas na odejscie w zapomnienie", co to znaczy? Ze skoro zostal wyprodukowany 2 lata temu, to juz nie warto go miec i trzeba nowszy? wiekszy? lepszy?
Daj spokoj.
Napisano 17 May 2008 - 10:40
peja_87 napisał:
ja bylem dzisiaj w 3 punktach gdzie dzowniac przez telefon powiedziano mi ze nie mieli wogole tego modelu. co sie okalazlo w tych samych punktach co dzis odwwiedzilem te nokie byly. wynika z tego ze robia ludzi w bambo :/. zal mi playa. w ten sposob to oni dlugo nie pociagna
A takie pytanie jesteś z Warszawy bo jak tak to podaj namiary na te slaony.
Napisano 18 May 2008 - 11:38
Lista empików, które jeszcze mają na stanie nokie n73. Lista topnieje, a sporo sie tlumaczy, ze sa odlozone, wiec traktujcie ta liste tylko jako "do weryfikacji":
Wrocław Bielany - 2
Częstochowa III Aleja - 1
W-wa Skorosze - 1
Poznań Stary Browar - 1
W-wa Złote Tarasy - 1
Puławy Galeria Zielona - 1
W-wa Sadyba - 1
Nowy Sącz Europa - 1
Poznań Plaza - 1
Lab. Płock - 1
Rzeszów Galeria - 1
W-wa Żoliborz - 1
Wrocław Futura Park - 1
Wrocław Bielany - 2
Częstochowa III Aleja - 1
W-wa Skorosze - 1
Poznań Stary Browar - 1
W-wa Złote Tarasy - 1
Puławy Galeria Zielona - 1
W-wa Sadyba - 1
Nowy Sącz Europa - 1
Poznań Plaza - 1
Lab. Płock - 1
Rzeszów Galeria - 1
W-wa Żoliborz - 1
Wrocław Futura Park - 1
Napisano 19 May 2008 - 19:13
Wrocław odpada - dzisiaj dzwoniłem do Futury - ostatni sprzedany dzisiaj,a w punkcie na Bielanach powiedzieli,ze nie ma już. Dzisiaj wybrałem se do punktu w swoim mieście,ale także nie ma... Nie wiadomo nawet,ile trzeba czekać... Wiadomo coś o ewentualnym ponownym pojawieniu sie tego telefonu w sklepach?
Napisano 19 May 2008 - 19:21
pidzej napisał:
nie wiem co ma fajnego ale też nie mogłem sobie odmówić przyjemności posiadania go :mrgreen:
pewnie dlatego że wszystko ma fajne
pewnie dlatego że wszystko ma fajne
Doradca Biznesowy i prywatny w sieci Play - Wyślij e-mail
Oficjalny profil na FB naszego Biura Doradztwa Biznesowego Play
Oficjalny profil na FB naszego Biura Doradztwa Biznesowego Play

Logowanie