- (9 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 7
- 8
- 9
Dostępnośc tego telefonu
Napisano 06 October 2008 - 09:55
poprostu jak sie nie wgrywa zadnych dupereli do koma to Ci sie nie bedzie wieszal..
jak nie bedziesz obchodzil sie z telefonem jak z gó*** to tez zadna klapka nie bedzie sie lamac czy pekac wyswietlacz..
poprostu uzytkownicy tego telefonu nie umieja sie nim obslugiwac i takie tego sa efekty, a skoro ludzie nie umieja o niego dbac to niewiem jaka jest wina Nokii i tego konkretnie modelu..
p.s. pracuje w kinie od wieluu miesiecy i mam codziennie stycznosc z ludzmi, wiec wiem jacy potrafia byc i jaki maja stosunek do pieniedzy i "gadzetow", wiec sie wcale nie dziwie ze jednemu w komie to sie stanie lub tamto.. a potem placza ze telefon jest ble bo wyswietlacz pekl itp
Napisano 06 October 2008 - 15:16
adiolsztyn napisał:
To po co system w telefonie skoro z niego nie korzystasz ?? Dla aparatu i napisu Nokia ??
adiolsztyn napisał:
No tak telefon bierze się tylko do kościoła i na pokaz przed znajomymi, żeby broń boże nic mu się nie stało
Napisano 07 October 2008 - 00:12
Niektórzy używaj telefonu tak "intensywnie" że nie tylko "ukochane" przez DaNTe'go Nokie ale nawet Siemens ME45 by tego nie zniósł. Inną sprawą jest wgrywanie i usuwanie setek aplikacji. Z mojego doświadczenia wynika że Symbian potrafi być wrażliwy na te sprawy i się potem sypać. Być może jest to wina rejestru systemowego a może taki urok tego systemu. Mnie w każdym razie pomagało w takich sytuacjach fleszowanie. Tak jak z pecetem, reinstalka systemu i po kłopocie.
jabber ID: Lipos@aqq.eu
Napisano 07 October 2008 - 10:29
DaNTe napisał:
System w telefonie nie oznacza, ze mozna wgrywac wszystko co sie da i co jest udostepnione w necie, ja mam wgrane aplikacje, ktore sa mi potrzebne i jakos nie mam problemow z komem
DaNTe napisał:
Jak nie umiesz obslugiwac sie telefonem to sa takie skutki, ze wyswietlacz peknie itp. Nie musisz mi wmawiac, ze nie uzywam telefonu i dlatego jest cacy, poprostu wiem jak sie nim obslugiwac w porownaniu z tymi ktorych widze na codzien
Napisano 08 October 2008 - 08:41
Napisano 09 October 2008 - 09:01
Napisano 09 October 2008 - 09:27
Napisano 09 October 2008 - 20:45
Szukuje sie strajk czy cus, bo nawet dekodery N od 2 tyg nie dochodza...
Tak blisko masz do góry, ze działaj, u mnie raz był AA i wywalczyłem wszystko co chcialem :mrgreen:
Napisano 19 December 2008 - 22:22
Pozdrawiam i z góry Dziękuję
Napisano 20 December 2008 - 09:27
Napisano 27 January 2009 - 17:54
czy ktos wie gdzie jest dotepny ten telefon najblizej.
Bylem 1,5 tgodnia temu w KatowicachSil;esia city center (3 salony), Zabrzu(2 salony) i u mnie w 1 salonie nigdze niema. Kazali mi tylko czekac bo dalem im numer w jednym z tych salonow i nadal nic.
Napisano 14 April 2009 - 19:55
- (9 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 7
- 8
- 9

Logowanie