MMS - male problemy
Napisano 18 March 2007 - 14:31
7 9 0 5 x 9 3 8 3 - ale jeszcze nieaktywny:P
Napisano 18 March 2007 - 23:14
tak jakby pod innym "łączem" nie chciało wysyłać
Napisano 22 March 2007 - 12:58
Napisano 24 March 2007 - 11:21
Sekator napisał:
O co chodzi z tym wysylaniem pustego MMS-a, bo nie bardzo rozumiem? Co w ten sposob mozna sprawdzic?
P.S. Niestety, pusty tez nie chce sie wysylac
Napisano 25 March 2007 - 21:57
Sekator napisał:
Kurcze, tylko ze wczesniej MMS-y dzialaly mi bez problemu, a niczego nie zmienialem w ustawieniach. Poza tym jak pisalem na wszelki wypadek sciagnalem i zainstalowalem SMS-a konfiguracyjnego, zeby miec pewnosc ze ustawienia sa aktualne i prawidlowe. Niczego to nie zmienilo :/ Poza tym telefon nawiazuje sesje GPRS (sadzac po ikonkach statusu) bez problemow a MMS jest odrzucany dopiero, kiedy pasek statusu wysylania dojdzie do samego konca, do 100%. Nie rozumiem
Sprawdzalem. Pusty MMS tez nie chce sie wyslac - sprawa wyglada identycznie jak z 'pelnym'
Napisano 27 March 2007 - 21:57
szary napisał:
Dokladnie tak
'Witaj, Dzięki za zgłoszenie. Opisywana przez Ciebie sytuacja miała związek z ustawieniami w systemie. Dokonaliśmy niezbędnych zmian i teraz wszystko powinno być już ok:). Mam nadzieję, że z wielka przyjemnością będziesz dzielił sie z Twoimi znajomymi zdjęciami, muzyką i animacjami przez MMS-y. W końcu w Play koszt wiadomości multimedialnej jest równy wiadomości tekstowej więc po co sie ograniczać
Napisano 30 March 2007 - 14:09
W dniu 14 marca wysłałem MMS ze swojego telefonu w ERZE na swój numer testowy w PLAY i nigdy go nie otrzymałem. Era potraktowała go jako międzynarodowy, gdyż rzekomo wpisałem przed właściwym numerem dodatkowy ciąg cyfr – 88878, co stało się przyczyną wysłania go podobno na Tajwan. Podobno numer międzynarodowy może mieć długość 14 cyfr i dlatego MMS został wysłany. Ponieważ nie mogę dowieść że nie wpisałem tych początkowych cyfr (bo wykasowałem stare wysłane wiadomości), reklamacja nie zostanie uwzględniona. Proszę o info, czy ktoś z Was spotkał się z podobnym problemem. Po prostu nie chce mi się wierzyć że zrobiłem taki błąd, a do ERY tym bardziej nie mam zaufania :-P
szczegóły na obrazku:
http://img231.images...msdoplayxj1.jpg
Właśnie wypowiedziałem im 2 umowy :mrgreen:
Napisano 30 March 2007 - 14:14
BTW
Tajwan ma kierunkowy 0-0 886
Czy dla 2zł netto warto jest psuć sobie nerwy ??
Zawsze można spróbować odzyskać dane z telefonu. Niestey nie mam pojęcia jak się to robi. Może ktoś tutaj wie, to pomoże.
Napisano 31 March 2007 - 09:29
Napisano 03 July 2007 - 22:23

Logowanie