Witajcie
Mam w Play abonament 50 (place 50 zl brutto) od września i jest to numer z przeniesienia aktywowany na firme.
Czy moge go zmienić w tej chwili na abonament firmowy 50 (61 zl brutto) i co się z tym wiąże - okres trwania umowy rozpoczyna się na nowo itp.
Pozdrawiam
M.
Strona 1 z 1
zmiana abonamenu w trakcie trwania umowy
Napisano 05 May 2008 - 11:22
Jak wezmiesz 70 zamiast 50 to sie nie przedluzy, a jesli przejdziesz na biznes, to sie przedluzy. Wiem, bo taki myk probowalem zrobic, jak klient po podpisaniu chcial jednak przejsc na firmowke, to powiedzieli w ss, ze stara umowe musialby rozwiazac
Napisano 06 May 2008 - 15:29
Niestety SS nie wypowiedzą sie, sam miałem podobną sprawę (zreszta Troskliwy Misiu rozmawialismy przez telefon o niej
) Dzis był klient ktory chciał przeniesc ze zwyklego abo do firmy to mili ludzie odesłali z SS odesłali mnie do manuala zeby im głowy nie zawrac 
P.S. Z firmy na osobe prywatna nie da sie, co jest jeszcze ciekawsze bo co sie dzieje z osoba ktora likwiduje firme??
P.S. Z firmy na osobe prywatna nie da sie, co jest jeszcze ciekawsze bo co sie dzieje z osoba ktora likwiduje firme??
Napisano 06 May 2008 - 18:49
hehe.. ano rozmawialiśmy. Tak mi się widziało, że ty to Ty 
A co do Twojego ostatniego pytania - facet od mojego remontu miał taką sytuację, i numer jego wspólnika został przeniesiony na osobę prywatną (nie wiem na jaką taryfę), zaś on zapłacił karę za zerwanie umowy - bo nie zamierzał płacić 366 zł (miał PdF 300).
PS Jeszcze tylko dodam, że KRISSofowi powiedzieli, że się nie da.
A co do Twojego ostatniego pytania - facet od mojego remontu miał taką sytuację, i numer jego wspólnika został przeniesiony na osobę prywatną (nie wiem na jaką taryfę), zaś on zapłacił karę za zerwanie umowy - bo nie zamierzał płacić 366 zł (miał PdF 300).
PS Jeszcze tylko dodam, że KRISSofowi powiedzieli, że się nie da.
Najlepsza sygnaturka, to brak sygnaturki.
Strona 1 z 1

Logowanie