Strona 1 z 1
Padła Motorola v3xx
Napisano 18 March 2007 - 11:58
Idź na wyspę, niech zabiorą.
Napisano 18 March 2007 - 17:08
Zadzwonilem do ok powiedzieli ze moge pojsc do kazdego empiku, oczywiscie w empiku nic nie wiedzieli o testerach jak by ich bylo kilku a wiec Panowie z empiku zadzwonili do ok i tam powiedzieli zebym poszedl na Pl.Trech Krzyzy a ze z nowego swiatu to rzut beretem wiec poszedlem tam niestety nie mielo motek ani samsungów na wymiane (obok mnie był jeszcze ktos z samsungiem tez padl) i powiedzieli ze zadzwonia jak beda je mieli najpozniej do srody. Zobaczymy
[ Dodano: 2007-03-18, 17:09 ]
I powiedziele, ze jak beda mieli motki to wymienia mi od reki
[ Dodano: 2007-03-18, 17:09 ]
I powiedziele, ze jak beda mieli motki to wymienia mi od reki
Napisano 18 March 2007 - 20:00
tez mam problemy ze swoja motka,jak slucham muzy przez BT to sie tel restartuje,muza odtwarza sie za szybko chociaz przepustowosc mp3 jest normalna (128kb/sek.) i wogole jak podlaczam pod kabelek do PC to mi sie ciagle tel. wylacza, tez ide wymienic i moze podpisac umowkę :-/
Jak mi dadza nowa motke to zostane w playu jak nie to goodbye
Jak mi dadza nowa motke to zostane w playu jak nie to goodbye
Napisano 04 June 2008 - 11:32
zostawilem na noc fona na ladowarce rano byl komunikat ze ladowanie ukonczone. Uruchamiam fona i ide do pracy w drodze chce zobaczyc godzine a fon nie dziala i wogole nie moge go wlaczyc. Juz raz mialem taki przypadek ze wymieniali mi karte sim bo w moim telefonie nie chciala dzialac mimo ze u kolezanki na motoroli K3 (chyba) dziala bez zarzutu. i teraz wogole padla
Napisano 05 June 2008 - 20:32
Problem jest nie z karta sim, tylko z telefonem. Lap za gwarancje, paragon z punktu sprzedazy, tel, ladowarke i idz reklamuj. Ostatnio w salonach jest sporo zastepczych telefonow
Strona 1 z 1

Logowanie