N73 - ponownie?
Napisano 25 April 2008 - 23:19
Witam Was wszystkich , to mój pierwszy post.
Jestem użytkownikiem telefonu na kartę w Orange. Od dłuższego czasu interesuje mnie przejście na play abonament , ale czekam na telefon który będzie według mojej opinii tego wart. Kiedyś w Play'u była w ofercie Nokia N73 Music Edition , później zniknęła. Dziś otwieram stronę Play i widzę N73 w ofercie! więc mam pytanie do Was którzy może coś o tym wiedzą.
Czy rzeczywiście N73 ponownie jest w sprzedaży , i czy to jest również Music Edition , bo w cenniku jest napisane tylko "N73".
Pozdrawiam i z góry dziękuję.
Jestem użytkownikiem telefonu na kartę w Orange. Od dłuższego czasu interesuje mnie przejście na play abonament , ale czekam na telefon który będzie według mojej opinii tego wart. Kiedyś w Play'u była w ofercie Nokia N73 Music Edition , później zniknęła. Dziś otwieram stronę Play i widzę N73 w ofercie! więc mam pytanie do Was którzy może coś o tym wiedzą.
Czy rzeczywiście N73 ponownie jest w sprzedaży , i czy to jest również Music Edition , bo w cenniku jest napisane tylko "N73".
Pozdrawiam i z góry dziękuję.
Napisano 26 April 2008 - 12:21
Dziękuję za częściową odpowiedź , czy wiecie może jednak czy to jest również Music Edition?
Bardzo bym również prosił o szerszą opinię na temat N73 , bo z obecnych dwóch postów wywnioskowałem że państwo bardzo negatywnie do tego modelu podchodzą. Co mnie zdziwiło bo w wielu komentarzach o tym telefonie właśnie odnosiłem raczej pozytywne wrażenie.
Z góry dziękuję , Pozdrawiam.
Bardzo bym również prosił o szerszą opinię na temat N73 , bo z obecnych dwóch postów wywnioskowałem że państwo bardzo negatywnie do tego modelu podchodzą. Co mnie zdziwiło bo w wielu komentarzach o tym telefonie właśnie odnosiłem raczej pozytywne wrażenie.
Z góry dziękuję , Pozdrawiam.
Napisano 26 April 2008 - 15:12
Dlaczego tak krytycznie wypowiadacie sie o N73? Ja mam ten model właśnie z Play, tylko zmieniłem sobie oprogramowanie na najnowsze i już czyste. Mam ten telefon od roku ani razu się nie zepsuł. Zdjęcia robi bardzo ładne. A nie robię ich od święta, tylko bardzo często, ponieważ na moim kierunku mam pełno kolokwiów z preparatów i zdjęcia dobrej jakości są niezbędne, a nikomu nie chce się nosić ze sobą ciężkiego aparatu. Oprócz mnie znam jeszcze 3 inne osoby mające ten model i żadna nie narzeka. Może telefon nie działa najszybciej, ale tak już jest ze starszymi symbianami. Nie jestem jakimś audiofilem, ale nie mogę też narzekać na odtwarzacz. Może słuchawki nie są najwyższych lotów, ale Nokia nigdy nie była tutaj dobrym przykładem. Brak karty pamięci na pewno jest minusem, ale z 2 strony teraz ten telefon kosztuje 1zł w 50zł abo, a dawniej 1199. To chyba jest uczciwe podejście.
Napisano 26 April 2008 - 15:27
Tez tak mysle.
N73 jest stare, wielkie, ciezkie ale dobre. A cena 1zl w abo 20 przekonuje.
N73 jest stare, wielkie, ciezkie ale dobre. A cena 1zl w abo 20 przekonuje.
Napisano 26 April 2008 - 17:01
Ja też miałem ten telefon i byłem z niego zadowolony. No może mogłoby być więcej pamięci
Doradca Biznesowy i prywatny w sieci Play - Wyślij e-mail
Oficjalny profil na FB naszego Biura Doradztwa Biznesowego Play
Oficjalny profil na FB naszego Biura Doradztwa Biznesowego Play
Napisano 27 April 2008 - 10:22
To fakt, dopiero po zmianie softu można odkryć jej prawdziwe możliwości. Jednak co do zmiany PC, to teraz serwisy sprawdzają numer IMEI i patrzą na to, czy nie wgrywało się softu przez zmianę numeru. Każda operacja zapisuje się w Nokia Software Update. Mam nadzieję, że wtedy kiedy dokonywałem mojej zmiany, jeszcze ten system nie działał, bo nie chciałbym stracić gwarancji:/
Napisano 28 April 2008 - 11:21
nieważne co ma ten telefon....to jest NOKIA i dlatego musi być super cool i trendi. Nawet jeżeli nie będzie działał to i tak jest najlepszy bo to Nokia....nawet jeżeli pęknie aparat to i tak bedzie robił zdjęcia lepsze od Nikona D80 bo to Nokia z optyką Carla Zeissa. :shock: :roll: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll:
NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA
NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA
Napisano 28 April 2008 - 19:54
DaNTe napisał:
nieważne co ma ten telefon....to jest NOKIA i dlatego musi być super cool i trendi. Nawet jeżeli nie będzie działał to i tak jest najlepszy bo to Nokia
Troskliwy Miś napisał:
Nie wiem jak Nikon D80 (a to jest 2G czy 3G??), ale od K800i gorsze zdjęcia.
Sarkazm, sarkazm pogania
Ale trzeba przyznać, że nokia jedyne co dobre robi, to communicator'y
Napisano 28 April 2008 - 23:45
DaNTe napisał:
ale od K800i gorsze zdjęcia.

Logowanie