Strona 1 z 1
doładowanie konta na czyjś numer
Napisano 25 April 2008 - 21:17
w innych sieciach można doładować konto innego użytkownika, kupując kartę i dzwoniąc/śląc smsa na jakiśtam numer.
oczywista sprawa - mogę kupić kartę, wręczyć danej osobie (w tym wypadku kumpeli) i mieć spokój. a jeśli chcę to zrobić anonimowo? najbliższe temu jest doładowanie za pomocą przelewu, gdzie się wskazuje numer telefonu. ajeśli nie mam konta w banku (dopiero złożyłem papiery)?
jest na to jakaś rada? można to zrobić z karty prepaid?
oczywista sprawa - mogę kupić kartę, wręczyć danej osobie (w tym wypadku kumpeli) i mieć spokój. a jeśli chcę to zrobić anonimowo? najbliższe temu jest doładowanie za pomocą przelewu, gdzie się wskazuje numer telefonu. ajeśli nie mam konta w banku (dopiero złożyłem papiery)?
jest na to jakaś rada? można to zrobić z karty prepaid?
Napisano 25 April 2008 - 21:26
Jesli nie masz konta, to zawsze mozesz wplacic np. na poczcie lub w jakims okienku kasowym (tam jest taniej, ale nie wiadomo czy dotrze
)
Napisano 26 April 2008 - 00:52
wystarczy udać się do dowolnego punktu PLAY Germanos i poprosić o doładowanie konta...podajesz konsultantowi numer który ma być doładowany i kwotę doładowania (w przedziale od 10 do 300zł). Konsultant robi doładowanie a Tobie jeżeli chcesz drukuje potwierdzenie doładowania.
Napisano 27 April 2008 - 09:53
To się nazywa doładowanie przez terminal. Dostępne nie tylko w salonach Play, ale także w różnych osiedlowych sklepikach, kioskach ruchu oraz bankomatach.
Jeśli Ci pomogłem to kliknij "POMÓGŁ" - mi to też pomoże i na pewno dowartościuje ! :mrgreen:
G Ó R N O Ś L Ą S K I K L U B S P O R T O W Y T Y C H Y
Napisano 28 April 2008 - 19:21
DaNTe napisał:
Doki, jeżeli nie wiesz jak robimy doładowania to się nie wypowiadaj proszę
Doładowanie elektroniczne to nie doładowanie przez terminal
Doładowanie elektroniczne to nie doładowanie przez terminal
To mnie oświeć, od zawsze tak myślałem...
Jeśli Ci pomogłem to kliknij "POMÓGŁ" - mi to też pomoże i na pewno dowartościuje ! :mrgreen:
Napisano 28 April 2008 - 22:42
Doki, doładowanie elektroniczne robimy na portaru bluepay gdzie podajesz numer telefonu i kwotę doładowania i robimy doładowanie bezpośrednio na ten numer. Wszystkie sieci poza orżnąć pozwalają w ten sposób na doładowanie dowolną kwotą z wybranego przedziału....np. w Erze za 500zł (zdrapki takiej nie kupisz a dużo osób doładowywuje taką kwotą gdy jest podwójne doładowanie).
Doładowanie z terminala to nic innego jak wydruk 14-cyfrowego kodu który i tak trzeba sobie samu wklepać
Doładowanie z terminala to nic innego jak wydruk 14-cyfrowego kodu który i tak trzeba sobie samu wklepać
Napisano 29 April 2008 - 22:54
Czy mogę doładować komuś konto w play, pobierajać w ten sposób gotówkę z mojego konta ?
Strona 1 z 1

Logowanie